Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία των μαθητών του Εσπερινού Μοσχάτου έξω από το ΣΚΑΪ (+Φωτογραφίες)


Αποφεύχθηκε η κατάληψη του σχολείου χάρη στη παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους πορεύτηκαν προς το ΣΚΑΪ για παράσταση διαμαρτυρίας και απέκλεισαν συμβολικά από 10 λεπτά και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο τέλος επέστρεψαν κάνοντας πορεία προς το Λύκειο. Τη κινητοποίηση ακολούθησε συζήτηση μεταξύ καθηγητών, μαθητών και εκπροσώπων του Δήμου και του Το.Συ.Ν. Παρών ήταν ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει ανεπιφύλακτα τη συνέχιση λειτουργίας του Εσπερινού στο Μοσχάτο. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Α. Σιώκας, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ζώταλης και Φελλάς, ενώ από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων ήταν ο πρόεδρος Πολύδωρος Πατσουράκης και ο Γιώργος-Μαρίνος Παπανικολάου.

Η συζήτηση έληξε με όλους τους παρευρισκομένους να δηλώνουν ότι θα στηρίξουν των αγώνα των μαθητών και των καθηγητών χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και πρόσβαση.


2 σχόλια:

Ο Συκοφάντης είπε...

Απορίας άξιο είναι ότι δεν αναφέρεται το όνομα του Κοινοτικού κ. Ζώταλη ο οποίος όπως στα σίγουρα μαθαίνω ήταν και ο "υπαίτιος" της κινητοποίησης.

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

"...οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ζώταλης και Φελλάς...."
Διάβασε καλύτερα το κείμενο φίλε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...