Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα το δυστύχημα στο Τραμ του Μοσχάτου

Πρώτο θέμα έγινε για άλλη μια φορά το Μοσχάτο χάρη στο ατύχημα, που συνέβη σε άτυχο άστεγο συμπολίτη μας στο σταθμό του Τραμ στη παραλία. Το θλιβερό περιστατικό μας υπενθυμίζει το πόσο πρόχειρα κατασκευάστηκαν οι εγκαταστάσεις του Τραμ στο Μοσχάτο με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνες τόσο για τους περαστικούς όσο και για το επιβατικό κοινό.

Φωτογραφία: NewsI


Το απόγευμα της Τρίτης, τραμ παρέσυρε διερχόμενο πεζό στη συμβολή των οδών Στρ. Μακρυγιάννη και λεωφόρου Ποσειδώνος στο Μοσχάτο.
Ο άτυχος άνδρας, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και έχει ήδη μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Αυτήν την ώρα ειδικά συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά στο τραμ, καθώς αυτό βγήκε εκτός γραμμών, προκειμένου να τεθεί σύντομα σε λειτουργία προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του τραμ, στο ύψος του Μοσχάτου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άστεγο.

NewsIt

Έναν ηλικιωμένο άνδρα πιθανότατα άστεγο παρέσυρε και τραυμάτισε διερχόμενο τραμ στη συμβολή των οδών Σ. Μακρυγιάννη και λεωφόρου Ποσειδώνος στο Μοσχάτο. Με την πρόσκρουση ο άνδρας βρέθηκε κάτω από το συρμό του τραμ, με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική προκειμένου να τον απεγκλωβίσει. Η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία και εν συνεχεία ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάννειο νοσοκομείο.  

Αθήνα 9.84

Τον παρέσυρε το τραμ

Ηλικιωμένος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό του τραμ στη συμβολή των οδών Στρατηγού Μακρυγιάννη και Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...