Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αποκλειστικό: Η εγκατάληψη από τη δημοτική αρχή του γηπέδου του Φωστήρα παραλίγο να κάψει το γήπεδο!

Σε πλήρη εγκατάλειψη από τη δημοτική αρχή το ιστορικό γήπεδο του Φωστήρα στο Ταύρο. Πήραν φωτιά τα σκουπίδια κάτω από τις κερκίδες και επεκτάθηκε σε αυτές! 



Ξέσπασε πυρκαγιά στις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου του Φωστήρα μετά το τέλος του αγώνα Φωστήρας-Χαϊδάρι. Λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και αν δεν προλάβαιναν στο παρά πέντε οι παράγοντες του Φωστήρα να τη περιορίσουν και στο τέλος να καταφέρουν να τη σβήσουν, υπήρχε ο κίνδυνος να είχαν καταστραφεί ολοκληρωτικά οι κερκίδες του δημοτικού σταδίου. Η πυροσβεστική παρότι ενημερώθηκε αμέσως από το πρόεδρο της ομάδας δεν έφτασε ποτέ. 
Αμέσως μετά το περιστατικό ο Γεν. Γραμματέας του Φωστήρα και σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ταύρου κος  Χατζηχρήστος Ανδρέας δήλώσε στο Ζούμε Μοσχάτο:

- Η φωτιά ξέσπασε από κάποιο τσιγάρο που προφανώς πέταξε πίσω από τις κερκίδες κάποιος φίλαθλος. Τα συσσωρευμένα σκουπίδια που υπήρχαν από κάτω από τις κερκίδες στάθηκαν ικανά να καεί μέρος των κερκίδων του γηπέδου. Αμέσως μόλις ειδοποιηθήκαμε και ενώ ήμασταν στα γραφεία της ομάδας ειδοποιήσαμε τη πυροσβεστική όπως και έπρεπε, παρολαυτά σπεύσαμε αμέσως στο σημείο περίπου δέκα άνθρωποι με πυροσβεστήρες από τα αυτοκίνητά μας και με τη μάνικα που ποτίζουν το γκαζόν στο γήπεδο και καταφέραμε και σβήσαμε τη φωτιά. Το γήπεδο πρέπει να καθαρίζεται καθημερινά! Έχει να καθαριστεί από στη δημοτική αρχή χρόνια ολόκληρα! Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο αυτό τις καθημερινές αθλούνται στις ακαδημίες μας περισσότερα από 150 παιδιά!


Αποκλειστικό βίντεο από τη πυρκαγιά και τη κατασβεσή της:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...