Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Συμβαίνει τώρα: Γάζωσαν αστυνομικούς στο Μοσχάτο με καλάσνικοφ!

ΓΑΖΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Δ ΣΤΟ ΜΟΣXATO ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ-Ο ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ JEEP ΜΑΡΚΑΣ VOLVO
Πυροβόλησαν αστυνομικούς στο Μοσχάτο

Τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν ένα γκρι JEEP στο Μοσχάτο, σε κοντινή απόσταση από τη Λαχαναγορά δέχτηκαν πυροβολισμούς από ενόπλους. Οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες λίγο πιο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ κατάλαβαν πως οι δράστες ήταν οπλισμένοι και τους παρακολουθούσαν διακριτικά, μόνο που οι δράστες τους κατάλαβαν.
Στη συνέχεια το JEEP μπήκε στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος του Allou Fun Park και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή του Ρέντη. Στο σημείο αυτή την ώρα επικρατεί πανικός. Oι δράστες  πυροβόλησαν τους αστυνομικούς με όπλα Καλάσνικοφ.


Ο ένας αστυνομικός έχει χτυπηθεί από βολίδα στο κεφάλι και δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή. Αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστεί το JEEP μάρκας VOLVO.Πηγή: Newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...