Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Επιστολή 26 γονέων σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου προς το Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Το πρόβλημα του Δημοτικού Ωδείου

Κατατέθηκε στον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου (Δ, Μοσχάτου- Ταύρου Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου Αρ. Πρωτ:5946) η κάτωθι επιστολή - αίτημα από είκοσι έξι γονείς σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου:

ΠΡΟΣ: κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.  
Μοσχάτο 23 Φεβρουαρίου 2011

Εκφράζουμε την  ανησυχία μας για τα προβλήματα που ενέσκηψαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς και αφορούν στη μη ομαλή λειτουργία του Ωδείου Μοσχάτου και το οδηγούν στην καλύτερη περίπτωση να απαξιωθεί και στη χειρότερη να κλείσει μετά από τόσα χρόνια πολύτιμης παρουσίας για πολλές γενιές παιδιών.
Οι συνέπειες από τη μη ομαλή λειτουργία του Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στην μουσική εκπαίδευση των παιδιών μας,  καθώς
·        Τμήματα διακόπτουν τη λειτουργία τους
·        οι καθηγητές αναζητούν αλλού καλύτερες συνθήκες δουλειάς, όπου τουλάχιστον θα εισπράττουν τα δεδουλευμένα και
·        οι γονείς είμαστε υποχρεωμένοι ή να σταματήσουμε τα παιδιά μας από τις μουσικές σπουδές ή να τα εγγράψουμε στα  ιδιωτικά ωδεία του κέντρου των Αθηνών με σοβαρές επιπτώσεις στον οικογενειακό και οικονομικό μας προγραμματισμό.
Επειδή το πρόβλημα του Ωδείου έχει αναστατώσει την καθημερινότητά μας, ζητούμε να συζητηθεί  άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου


Υπογραφές
Ακολουθούν 26 υπογραφές
Πληροφορίες: Ελ. ΜΩΡΑΪΤΗ mpilinihel@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...