Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου: Δελτίο Τύπου για τον εμπρησμό στο 1ο Λύκειο
Δελτίο Τύπου
Για τον εμπρησμό στο 1Ο Λύκειο Μοσχάτου και τη δολοφονία των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ μετά από συμπλοκή κοντά στο Μοσχάτο.

Μοσχάτο, 2/3/2011

Σήμερα ημέρα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, αντιπροσωπία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου, αποτελούμενη από τους κ. Πατσουράκη Πολύδωρο (Πρόεδρος Το.Συ.Ν.) και κ. Παπανικολάου Γεώργιο Μαρίνο (Μέλος Το.Συ.Ν.), πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο Λύκειο Μοσχάτου με σκοπό να ελέγξει από κοντά τις συνέπειες του εμπρησμού στο σχολικό κτίριο. Τα μέλη της αντιπροσωπίας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με μαθητές και καθηγητές για το περιστατικό. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τη διεύθυνση του σχολείου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσε ο εμπρησμός στη λειτουργία του σχολείου αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στη συμπεριφορά των μαθητών. Ο διευθυντής του σχολείου κος Παπαϊωάννου ξενάγησε τα μέλη της αντιπροσωπίας στο σχολικό κτίριο εκφράζοντας το προβληματισμό του για την αργή αποκατάσταση των φθορών από τα συνεργία του Δήμου, ανησυχία την οποία συμμερίστηκαν και τα μέλη της αντιπροσωπίας αφού τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό 2 από τις 3 αίθουσες στις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά είναι μέχρι στιγμής ακατάλληλες για διδασκαλία. Ο κύριος Παπαϊωάννου επίσης ενημέρωσε τα μέλη της αντιπροσωπίας, ότι εδώ και πολύ καιρό έχει επισημάνει την έλλειψη προσωπικού στο σχολείο, όπως σχολικού φύλακα και επιστάτη. Τα μέλη της αντιπροσωπίας εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου προς τους καθηγητές και του μαθητές του σχολείου και δήλωσαν ότι θα συνδράμουν προς κάθε κατεύθυνση για να ακουστούν τα αιτήματα του σχολείου.

Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό της εν ψυχρώ δολοφονίας των δυο νεαρών αστυνομικών και το τραυματισμό περισσοτέρων από ενόπλους χτες το βράδυ κοντά στη περιοχή του Μοσχάτου, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου εκφράζουν τη θλίψη τους για το γεγονός, που στέρησε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους γεμάτους όνειρα για τη ζωή αλλά και τη συμπαράσταση τους στις οικογένειες των θυμάτων, που δεν θα δουν τα παιδιά τους να γυρίζουν σπίτι. Ευελπιστούμε οι δράστες να εντοπιστούν σύντομα και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου

4 σχόλια:

ελληνοδιδάσκαλος είπε...

Το έγραψα σαν μικρο σχόλιο στο ΜοσχατουΠολις, και θα ήθελα να το προσθέσω κι εδώ...

Επιτέλους και κάτι καλό!
Σήμερα αντιπροσωπεία του Τοπικού Συμβούλιου Νέων Μοσχάτου, αποτελούμενη από τους Πολύδωρο Πατσουράκη και Μαρίνο Παπανικολάου, είχε την ευαισθησία να επισκεφθεί το 1ο Λύκειο Μοσχάτου, ώστε τα μέλη του να διαπιστώσουν το πρόβλημα του σχολείου, μετά από τον πρόσφατο εμπρησμό που κατέστρεψε 3 αίθουσες διδασκαλίας. Αναρωτιέμαι πόσες αντιπροσωπείες δημοτικών παρατάξεων και πόσοι αντιδημαρχαίοι και συμβουλάτορες έκαναν τον κόπο να πεταχτούν μέχρι την παραλία, για να δουν και να πράξουν! Εκεί όμως μυρίζει "καμένο", ενώ αυτοί προτιμούν το άρωμα της δολοπλοκίας κατά τις ψηφοφορίες... Φευ...

Ανώνυμος είπε...

mprabo paidia sunexiste etsi.

Ανώνυμος είπε...

mprano paidia sunexist etsi

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΧΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΟ.ΣΥ.Ν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...