Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του blog Το Μοσχάτο Μου σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Ταύρο για τη πραγματοποίηση του 1ου ενιαίου πλέον Μαθητικού Φεστιβάλ-Γιορτής Νεολαίας Μοσχάτου-Ταύρου (ο Ταύρος είχε Φεστιβάλ Νεολαίας σχεδόν δυο δεκαετίες τώρα). Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι Διευθυντές των Σχολείων οι εκπρόσωπο των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των δυο κοινοτήτων καθώς και η Αντιδήμαρχος Μοσχάτου Καπετανάκη Αγγελική και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καραβασέλας, Σάββας, Χαζτηαντωνίου και Βιβλιοδέτης. Στη σύσκεψη κατατέθηκαν προτάσεις, σκέψεις και ιδέες ενώ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. 
Από τη σύσκεψη απόντες ήταν μόνο οι νέοι του Δήμου! Τουλάχιστον από τη μεριά του Μοσχάτου το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, το θεσμικό όργανο που αντιπροσωπεύει τους νέους της πόλης του Μοσχάτου, ήταν απών αφού δεν είχε καν καλεστεί ή ενημερωθεί! 
Η συμπεριφορά του Δήμου απέναντι στο Το.Συ.Ν. μετά την αλλαγή φρουράς έχει αλλάξει άρδην αποκλειοντάς το συνεχώς από κάθε δράση που σχετίζεται με τους νέους!
Για το Φεστιβάλ Νεολαίας λοιπόν κλήθηκαν να αποφασίσουν άνθρωποι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας, επιβεβαιώνοντας προφανώς την άποψη όσων λένε ότι κάποιοι στη πόλη μας θέλουν τους νέους της θεατές.

Γιώργος-Μαρίνος Παπανικολάου
Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...