Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Συνασπισμός για τη κατάργηση του Εσπερινού


Πολιτική Κίνηση ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Δελτίο Τύπου

Όχι στην κατάργηση του Εσπερινού Γυμνασίου Λυκείου Μοσχάτου
Την 21-Μαρτίου 2011 στην ολομέλεια της Βουλής με θέμα «Την παιδεία- Συγχωνεύσεις σχολείων» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην δευτερολογία του αναφέρθηκε στην συγχώνευση των εσπερινών Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και του Δήμου Καλλιθέας παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου.


Η υπουργός κ. Διαμαντοπούλου απάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ότι το εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο Μοσχάτου έχει 60 μαθητές και της Καλλιθέας 150. Το νούμερο δεν συμφωνεί με την ενημέρωση, που πριν λίγες μέρες έδωσαν οι εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου του Μοσχάτου. Επίσης είπε η υπουργός ότι μπορεί να γίνεται η συγχώνευση, όμως τα σχολεία θα παραμείνουν στην παραλιακή ζώνη και όχι στα σύνορα με το Νέο Κόσμο, που βρίσκεται το σχολείο της Καλλιθέας.


Το άτοπο της συγχώνευσης αρχίζει να διαπιστώνεται και από τους εμπνευστές της. Ο αγώνας για το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο Μοσχάτου συνεχίζεται.


22-3-2011
Η Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...