Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τα νέα της RFS Hellas στο Μοσχάτο


 Την πέμπτη 3 Μαρτίου2011, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπύρου Βούγια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παραλαβής των πιστοποιήσεων συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας.

Την επίδοση του πιστοποιητικού της RSF Hellas πραγματοποίησε ο κ. Αργύρης Περουλάκης – Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ενώ την RSF Hellas εκπροσώπησε ο Ταμίας και Εθνικός Συντονιστής ΣΑΜΑΛΤΑΝΟΣ Ανδρέας και η Αντιπρόεδρος κα ΔΑΓΚΙΝΑΚΗ Ζαχαρώ.
Η Εθελοντική Ομάδα RSF HELLAS με έδρα το Μοσχάτο είναι ομάδα Εθελοντών με εξειδίκευση σε Τηλεπικοινωνίες Έκτακτης Ανάγκης και σε Πρώτες Βοήθειες, η δράση της ξεκίνησε το 2007.
Η RSF HELLAS συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, (Πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Οδική ασφάλεια στην Ευρώπη) με την Δωρεάν Εκπαίδευση "Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά Δημοτικού" και "Πρώτες Βοήθειες σε τροχαίο".
Στο Μοσχάτο το πρόγραμμα "Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά Δημοτικού" έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου και τους συλλόγους Διδασκόντων των 4ου και 5ου Δημοτικόν σχολείων Μοσχάτου σε Μέλη των Συλλόγων.
Ταυτόχρονα είναι διαθέσιμο πρόγραμμα και για Μαθητές γυμνασίου και Λυκείου.
Η ομάδα διαθέτει πιστοποιημένους εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.rsfhellas.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...