Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα Θ. Ντερέκα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Στην πιο δύσκολη ιστορικά πορεία για την χώρα και το έθνος, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα αλλάζει σελίδα και εκλέγει νέο Πρόεδρο την Κυριακή 18 Μαρτίου.
Το ΠΑΣΟΚ που έκανε περήφανους τους Έλληνες και την χώρα και άλλαξε την μοίρα του ελληνικού λαού, βρίσκεται σήμερα, δημοσκοπικά και όχι μόνο, απομονωμένο από την ίδια την κοινωνική του βάση.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη είναι η μοναδική ευκαιρία, με την συμμετοχή μας, να επιβάλουμε αλλαγή πορείας προς μία θετική και προοδευτική εξέλιξη.
Να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί οι σύντροφοι της δεκαετίας του ’70 και του ’80, οι φίλοι και τα μέλη του ’90 και του 2000, για την επανίδρυση του νέου πλειοψηφικού κοινωνικού, ανανεωτικού και μεταρρυθμιστικού ρεύματος που είναι αναγκαίο για την νέα συμφωνία με τους μη προνομιούχους Έλληνες.
Μόνο έτσι μπορούμε να επιβάλουμε το νέο περιεχόμενο στο αίτημα της κοινωνίας για συναίνεση και αλλαγή.
Προσωπικά, αντιλαμβάνομαι το μερίδιο της κοινωνικής, πολιτικής και προσωπικής ευθύνης που μου αναλογεί.
Πιστεύω ότι αξίζει να πάμε την Κυριακή στις κάλπες και να δώσουμε δύναμη στην νέα ελπίδα, στον νέο ηγέτη, Βαγγέλη Βενιζέλο.

Με τιμή,

Θανάσης Ντερέκας
Μέλος του ΠΑΣΟΚ
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ...
ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο Κος ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ??
'Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ??? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ???
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 20.000 -30.000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

τι Παπανδρεου,τι Βενιζελος ;;;ποια η διαφορα;;; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΛΙΠΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...