Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Κόκκινη Κάρτα στους Μετανάστες!

Οι απεργοί πείνας της Υπατείας νιώθουν
προδομένοι από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου*

"Συνέπεια λόγων και πράξεων μεγάλων ανδρών" θα μπορούσε να είναι αλλιώς ο τίτλος της παρούσας ανάρτησης. 
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις σκόρπιες πληροφορίες, που δημοσίευσαν blogs του Μοσχάτου σχετικά με τη φήμη ότι το γνωστό ξενοδοχείο "Φοίβος" κοντά στο Κηφισό πρόκειται να μετατραπεί σε "ξενώνα μεταναστών", η αντίδραση των κατοίκων ήταν τέτοια που ο ίδιος ο Δήμαρχος έφτασε να στείλει επίσημη επιστολή σε αυστηρό ύφος προς τους αρμόδιους υπουργούς για να προλάβει το κακό. Στην επιστολή του αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ένας ξενώνας μεταναστών δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Μοσχάτο! 


Χαρακτηριστικά στην επιστολή του Δημάρχου αναφέρεται:  
...σε περίπτωση που γίνει πράξη η μετατροπή του ξενοδοχείου Φοίβου σε ξενώνα μεταναστών, θα υπάρξει ιδιαίτερα σκληρή αντίδραση από τους κατοίκους της περιοχής και την Δημοτική αρχή.... (πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το κείμενο)


Το Μοσχάτο δηλαδή απειλεί να γίνει Κερατέα Νο2 (βάλε και τον Αγωγό)!

Όλα αυτά μόλις 4 μήνες μετά την υπερψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο του ψηφίσματος υπέρ των λαθρομεταναστών απεργών πείνας της Υπατείας!

-Τι άλλαξε μέσα σε 4 μήνες; 
-Προφανώς όχι πολλά, απλά είναι διαφορετικά όταν το πρόβλημα σου χτυπά την πόρτα! Γιατί είναι πάντα εύκολο να το παίζουμε αντιρατσιστές όταν δεν μας αφορά άμεσα, τώρα ας τα λουστούν όλοι αυτοί που έδωσαν show ανεκτικότητας το Φεβρουάριο!


*Μπορεί να κάνουμε πλάκα, αλλά για σκεφτείτε πως θα απορούσαν οι άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...