Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Βασίλης Σπανάκης: Η άρνηση σύστασης διαπαραταξιακής επιτροπής σημαίνει αποδοχή του ξενώνα μεταναστών στο Μοσχάτο από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η δημοτική μας παράταξη "Ενωμενοι Πολίτες" λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα του ζητήματος που έχει δημιουργηθεί ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο τη σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής που θα επισκεφθεί τους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς καθώς επίσης και τον Περιφερειάρχη Αττικής για να τους θέσει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην πόλη του Μοσχάτου από την ενδεχόμενη δημιουργία ενός τέτοιου ξενώνα.
Επίσης, να τους ενημερώσει για το ενδεχόμενο δημιουργίας μεγαλύτερου προβλήματος στην περιοχή λόγω της λειτουργίας πολλών μικρών ξενοδοχείων.
Στην πρόταση αυτή διαφώνησε η παράταξη του κ. Ευθυμίου και οι παρατάξεις των κ.κ. Κρεμμύδα,Σούτου και Σωπάκη.
Η δημοτική μας παράταξη καλεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους κατοίκους προκειμένου να αποφύγουμε ένα ενδεχόμενο δημιουργίας ξενώνων μεταναστών δίπλα στα σπίτια μας.
Καλούμε την Κυβέρνηση να δει το θέμα με γνωμονα τα σημερινά χαρακτηριστικά της πόλης και να εξετάσει τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.
Η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν έχει χρώματα ούτε διαχωριστικές γραμμές.
Οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε την ιστορία της πόλης του Μοσχάτου.  

3 σχόλια:

FosForouxos είπε...

Φοβερή φαντασία έχεις Βασιλάκη μου. Έμπλεξες τον Ντινόπουλο με ανυπόστατα πράγματα και το βιολί σου. Είσαι γουστόζικος όμως μην ξανακάνεις πρόταση για Διαπαραταξιακή γιατί πιά εκτός των Συμβούλων την επόμενη φορά θα γελάνε και οι καρέκλες...

Ανώνυμος είπε...

Σε πειραξε η μονη τοποθετηση που ζητα κατι ουσιαστικο η εισαι τοσο προκατειλημενος με το Σπανακη που θα ελεγες το μαυρο ασπρο παρα να συμφωνησεις μαζι του;

FosForouxos είπε...

Και φυσικά δεν είπα ότι λέει παράλογα πράγματα. Όμως, όταν με απόλυτη ομοφωνία (ακόμα και το ΚΚΕ λέει όχι με τον τρόπο του) είναι αστείο να μιλάμε για Διαπαραταξιακή. Θα ήταν κάτι άχρηστο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Καλά, λοιπόν, τα εφφέ, αλλά καλύτερη η ουσία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...