Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Νέο βενζινάδικο με πέντε πειραγμένες αντλίες βρέθηκε στο Μοσχάτο

Νέα μεγάλη επιτυχία των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.
Στην περιοχή του Μοσχάτου προς την οδό Πειραιώς βρέθηκαν πέντε πειραγμένες αντλίες. Πιο συγκεκριμένα, μετά από εντατικό έλεγχο, οι υπηρεσίες του υπουργείου βρέθηκαν μπροστά σε νέο κύκλωμα που λυμαίνεται την αγορά των καυσίμων.
Θα πρέπει να τονίσουμε πως μετά από πολιτική εντολή του αρμόδιου υφυπουργού κ. Ντίνου Ρόβλια τις τελευταίες ημέρες οι μηχανισμοί της Κάνιγγος έχουν καταφέρει τόσες επιτυχίες όσες δεν είχαν υπάρξει εδώ και χρόνια.


Πηγή: Newsbeast 

2 σχόλια:

Akidesign είπε...

GIATI DEN LETE/LENE PIO BENZINADIKO EINAI???? E???? GIATI???? TI NA TIN KANOUME THN EIDHSH ??? AYTH H XWRA DEN ALLAZEI ME TIPOTA !!!!!!

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

http://moschato.blogspot.com/2011/05/blog-post_4456.html

Όταν υπάρχουν επίσημες ειδήσεις βγάζουμε τα στοιχεία των βενζιναδικων όπως στη σημερινή περίπτωση. Αν δεν έχουμε όμως κάτι επίσημο απο τη Περιφερεια επιβεβαιωμενο δεν μπορουμε να βγάζουμε στοιχεία που μπορει να είναι ανακριβή. Το χειμώνα κυκλοφόρησαν μια λιστα τα blogs που τελικά ήταν λάθος με αποτέλεσμα οι θιγόμενοι να καταφύγουν στη δικαιοσύνη και οι διαχειριστές των blogs να βρεθούν κατηγορούμενοι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...