Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Νέο περιστατικό με πρατήριο που είχε "πειραγμένες αντλίες" στο Μοσχάτο!


Το τσουνάμι ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες δίνει καθημερινά αποτελέσματα στη μάχη κατά της κλοπής των καταναλωτών στα πρατήρια βενζίνης! Μόλις μια μέρα μετά από τη σφράγιση πρατηρίου καυσίμων στη Πειραιώς στο Μοσχάτο, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας σφράγισαν και άλλο πρατήριο χτες στη Πειραιώς αφού μετά από έλεγχο βρέθηκαν "πειραγμένες" οι αντλίες του. Στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας διαβάζουμε:

Στην άμεση σφράγιση των εγκαταστάσεων των αντλιών και δεξαμενών, καθώς και στην οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Πειραιώς 200 στο Μοσχάτο προχώρησε σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 και ώρα 14:00 κλιμάκιο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα.


Η σφράγιση πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελέα και Αστυνομικής δύναμης ενώ είχε προηγηθεί πόρισμα ελέγχου της αρμόδιας Δ/νσης του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο εντοπίστηκαν ηλεκτρονικοί μηχανισμοί στις αντλίες βενζίνης, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η παρεχόμενη στους καταναλωτές ποσότητα καυσίμων.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Σε περίοδο οικονομικής κρίσης οφείλουμε να είμαστε παρόντες και να εφαρμόζουμε τη νομοθεσία. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να προστατεύσουμε τους καταναλωτές από τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα αισχροκέρδειας».

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...