Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τι έγραψε η Ελευθεροτυπία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ξενώνα μεταναστών στο Μοσχάτο

Τα κάστανα (έντυπη έκδοση 27/5/2011)
Πότε επιτέλους θα ασχοληθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με τα μεγάλα θέματα που έχουν κάνει τον κόσμο να αγανακτήσει; Το ερώτημα τέθηκε χθες με επιμονή από αντιπολιτευόμενες παρατάξεις στον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Εθεσαν τα ερωτήματα, αν και το προεδρείο είχε προλάβει να ανακοινώσει ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει ειδική συνεδρίαση του συμβουλίου για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική, ενώ στο αμέσως επόμενο θα γίνει συζήτηση και για τα μέτρα ενάντια στην υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου.
Ο «μικρός πρωθυπουργός» πάντως, όταν απάντησε, καυτηρίασε και όσους αντιδρούν στο να δημιουργούνται υποδομές για τους μετανάστες: «Δεν γίνεται να λέμε εδώ είναι γειτονιά μου και αν τους φέρετε, θα γίνει χαμός», όταν «σε μία ακτίνα πέντε χιλιομέτρων γύρω από το κέντρο ζουν 300.000 λαθρομετανάστες».
Επικαλέστηκε δε και όσα είχαν συμβεί το προηγούμενο βράδυ, όταν 500 κάτοικοι στο Μοσχάτο διαδήλωσαν ενάντια στα σχέδια μιας ΜΚΟ (Ανοδος) που εμφανίστηκε να έχει νοικιάσει ξενοδοχείο για να φιλοξενήσει μετανάστες.
Να δούμε ποιος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...