Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Βασίλης Σπανάκης: Έκτακτο δημοτικό συμβουλίο για τη Παραλία ΤΩΡΑ!


Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Κύριε Δήμαρχε,

Με το σχέδιο νόμου «Διαμόρφωση Φιλικού Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις» και συγκεκριμένα στο Κεφάλαιο Γ «Δημόσιες Στρατηγικές Επενδύσεις» άρθρα 16 και 17 προβλέπονται ρυθμίσεις που αφορούν και την εκμετάλλευση της παραλίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
Επειδή στο σχετικό δελτίου τύπου που εκδώσατε υπάρχουν αντιθέσεις και αντιφάσεις μεταξύ αυτών που αναφέρονται στο δελτίο τύπου και αυτών που αναγράφονται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Επειδή δεν νομιμοποιείστε να εκφράζετε απόψεις χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμα θέματα.

Επειδή οφείλεται να ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον αρμόδιο Υπουργό και αν δεσμεύτηκε στους παριστάμενους Δημάρχους συγκεκριμένα πράγματα.
Επειδή το συγκεκριμένο Νομοσχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.
Η δημοτική μας παράταξη ζητά την πραγματοποίηση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη συζήτηση του σχετικού Νομοσχεδίου ώστε να κατατεθούν οι προτάσεις και οι απόψεις των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας και τη λήψη σχετικών αποφάσεων προκειμένου να υπερασπιστούμε το μέλλον της παραλίας και τα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...