Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Με ήττα 3-0 αποχαιρετά τα σαλόνια της Δ' Εθνικής το Μοσχάτο

Προοδευτική-Μοσχάτο 3-0

Αυτή η μέρα ανήκε στην Προοδευτική! Αυτή η μέρα ανήκε στην 'βυσσινί' οικογένεια, η οποία φαίνεται πως σιγά-σιγά βγαίνει από τα... πέτρινα χρόνια της και επανέρχεται με δυναμικό τρόπο στις επάλξεις! Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας της στη Δ' Εθνικής, ο ιστορικός σύλλογος επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες, με την ελπίδα ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο από την περασμένη δεκαετία. Χθες, η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε με 3-0 του Μοσχάτου στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για φέτος, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Η διοίκηση, σε συνεργασία με τους 1.000 και πλέον φιλάθλους, φρόντισε να δημιουργήσει μία πανέμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, την οποία δονούσε το σύνθημα για επάνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της αναμέτρησης βραβεύτηκε ο Γιάννης Γρίβας, ως ο πρώτος σκόρερ της Προοδευτικής, αλλά και του 9ου ομίλου, όπως επίσης και ο Μιχάλης Χατζηγεωργαλής για την προσφορά του σε αυτά τα οκτώ χρόνια παρουσίας του στον Κορυδαλλό. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, μόλις στο 11' ο Χατζηγεωργαλής με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση στο 35'. Αρχικά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά το σουτ του Επιτροπάκη, στη συνέχεια ο Λαλιάνι την έσπρωξε στα δίχτυα, ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Με την έναρξη της επανάληψης ο Λαζάρου με πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 84' ο Λέκκας με όμορφη εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Πόγκας (ΣΔ Εύβοιας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Τσιαντούλης, Καλαϊτζίδης, Παρασκευόπουλος (63' Μιχαήλ), Γεωργούλης, Πούλιος, Χατζηγεωργαλής (73' Γεωργίου), Γκίκας (46' Κολιούδης), Λαζάρου, Λέκκας, Μυλωνάς


ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Λαλιάνι, Καράμπελας, Μωρατης (73' Κάρδαρης), Σπυράκης, Σιμιτσής, Ανδρουλιδάκης (50' Παπαγεωργίου), Τάφλας, Παπαδόπουλος, Σαλάμης (64' Παπαευθυμίου), Επιτροπάκης.


Πηγή: Περιφεριακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...