Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Λιμνούπολη 2009 (και η ξεφτίλα συνεχίζεται..)

Πάνω από δυο δεκαετίες τώρα η πόλη μας με κάθε βροχή γίνεται πισίνα. Κάθε φορά φταίει ο εκάστοτε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, ο εκάστοτε νομάρχης, η εκάστοτε κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, ο καιρός..... Μόνο το ιερό τέρας της πόλης μας δε φταίει, ο Δήμος Μοσχάτου. Γίνεται ενοχλητικός όποιος τα λέει αυτά; Να δείτε κύριοι πόσο πιο ενοχλητικές κουβέντες λέει ο κόσμος στους δρόμους σήμερα. Κατά τα άλλα οι κύριοι του Δήμου έτρεχαν πίσω από το πρωθυπουργό όταν επισκέφτηκε τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στη παραλία... Εδώ δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα φρεάτιο! Θα διαχειριστείτε την Ολυμπιακή κληρονομιά;! Αλίμονο!
Μετά την ναπολιτάνικη αγορά λοιπόν, ο Δήμος Μοσχάτου σας παρουσιάζει τα βενετσιάνικα κανάλια:

α) Το νερό έχει ξεπεράσει τα πεζοδρόμια και ποτίζει τους κήπους στις αυλές των σπιτιών:

β) Ο κόσμος στήνει αυτοσχέδιες γέφυρες για περάσει το δρόμο:
γ) Διασταύρωση Ομήρου και Χρ. Σμύρνης, 1ο Δημοτικό, οι μικροί μαθητές έχουν την ευκαιρία για κολύμπι:

δ) Διασταύρωση Σολωμού και Χρ. Σμύρνης, από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο:



ε) Διασταύρωση Μεταμορφώσεως και Χρ. Σμύρνης, τα κύματα του Δούναβη:




στ) Διασταύρωση Θερμοπυλών και Χρ. Σμύρνης στο βάθος φαίνεται μια γιαγιά, την παρακολουθούσα επί πέντε λεπτά δεν ήξερε από που να περάσει:



Σε όλους τους Μοσχατιώτες καλά στεγνώματα...!




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα , κρίμα. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει ακόμη από τότε που γεννήθηκα. Κανείς δεν έδωσε βάση σε ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με την κυρίως βιωσιμότητά μας , αλλά δώθηκαν πολλά περισσότερα σε έργα βιτρίνας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΑΞΙΩΠΟΙΩΝΤΑΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟ/ΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ Ο< ΑΡΓΗΓΟΣ> ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 2010.

b10n1k είπε...

οι πλυμμηρες ηταν οτι σκεφτομουν οταν βγηκα εξω και ειχα την εντυπωση πως ολα ηταν καλυτερα απο αλλες φορες γιατι ... απλα το ποταμι δεν πλυμμηρισε! κανω λαθος ή απλα ετυχε?

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Ξεκίνησα από τη Κοραή και έφτασα μέχρι την Ομήρου, κάθε διασταύρωση ήταν λίμνη, δεν συνέχισα προς τα κάτω, πιο χαμηλά στη Χρ.Σμύρνης που λέγεται ότι έχει το σοβαρό πρόβλημα, εκεί δηλαδή οι άνθρωποι θα έπρεπε να φοράνε γαλότσες και να έχουν πλαστικές βάρκες!

Ανώνυμος είπε...

Από την άλλη εγώ βλέποντας τη διασταύρωση Ομήρου και Χρ. Σμύρνης, θυμήθηκα τα σχολικά μου χρόνια... Από τις αρχές του '90 που πήγαινα στο 1ο δημοτικό πάντα έτσι ήταν! :)
Και όσον αφορά τις γαλότσες που αναφέρθηκαν τότε είχα ένα ζευγάρι γαλάζιες με σχεδιάκια! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...