Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 έξω από το ξενοδοχείο Φοίβος ενάντια στο ενδεχόμενο δημιουργίας ξενώνα μεταναστών

Πριν λίγο λάβαμε στο Facebook το παρακάτω μήνυμα: 
Ξενώνας Λαθρομεταναστών
Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ΤΕΤΑΡΤΗ 25/05 19:00, έξω από το ξενοδοχείο Φοίβος (Κανάρη 20-Μοσχάτο), ενάντια στο ενδεχόμενο εγκατάστασης Ξενώνα Λαθρομεταναστών.
Προφανώς οι κάτοικοι του Μοσχάτου και πολύ περισσότερο οι γείτονες του ξενοδοχείου Φοίβος δεν έχουν λάβει τις απαραίτητες διευκρινήσεις και εγγυήσεις από τους αρμόδιους φορείς με αποτέλεσμα να αντιδρούν μόνοι τους στο ενδεχόμενο οι φήμες να έχουν αληθινή βάση.
 Η ευθύνη γιαυτό βαρύνει τη Δημοτική Αρχή που παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις χωρίς να μπορεί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για το αν ισχύει ή όχι αυτό που τόσες μέρες έχει αναστατώσει ολόκληρο το Μοσχάτο. Και λέμε ότι έχει την απόλυτη ευθύνη γιατί με τη μέχρι στιγμής διαχείριση του θέματος αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο σκοτάδι! 
Δηλαδή αν από αύριο βγει η φήμη ότι μια παλιά αποθήκη στη Θεσσαλονίκης θα μετατραπεί σε αποθήκη φύλαξης πυρηνικών αποβλήτων, τι θα κάνει ο Δήμος; Θα στείλει επιστολές;

Τέλος προς όλους όσοι συγκεντρωθούν αύριο έξω από το Φοίβο -και υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς, να μην επιτρέψετε να εξελιχθεί η συγκέντρωση σε ρατσιστική υστερία! Δεν μας πειράζουν οι μετανάστες! Μας πειράζουν αυτοί που σκέφτονται το κέρδος χωρίς να υπολογίζουν και να σέβονται τη τοπική κοινωνία! 
Και τέλος θυμηθείτε να δίωξετε όσους πολιτικάντηδες εμφανιστούν να "συμπαρασταθούν" που το Φεβρουάριο είχαν ψηφίσει ΥΠΕΡ των απεργών πείνας στην Υπατεία! 
Δεν μπορούν να μας δουλεύουν κατάμουτρα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-05-2011 ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 2 ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...