Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μαθήματα Fair Play από τον Α.Ο. Μοσχάτου

Πέφτουν οι «τόνοι» από την πλευρά του ΑΟ Μοσχάτου στον… απόηχο του επεισοδιακού αγώνα της Κυριακής με τον Περαμαϊκο (2-1), με πρώτους τους Παναγιώτη Κοντοπάνο και Λεβάντ Λαλιάνι να ζητάνε δημοσίως συγγνώμη εάν άθελά τους έδωσαν την εντύπωση ότι δεν σεβάστηκαν το αντίπαλο σωματείο και τους φιλάθλους του.
«Θα ήθελα να δηλώσω σχετικά με το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προκαλέσω με τον πανηγυρισμό μου τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας του Περαμαϊκου», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κοντοπάνος, που πέτυχε το πρώτο γκολ του ΑΟ Μοσχάτου στο 29ο λεπτό και στην διάρκεια των πανηγυρισμών έδωσε την εντύπωση ότι έκανε χειρονομία προς την εξέδρα, όπου βρίσκονταν φίλοι των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να προκληθεί η πρώτη ένταση.
«Υπό το κράτος συναισθηματικής φόρτισης, επειδή προέρχομαι από τραυματισμό, θέλησα να πανηγυρίσω απευθυνόμενος σε μέλη της διοίκησης που κάθονταν στην εξέδρα. Ήθελα να τονίσω ότι σέβομαι όλες τις ομάδες του Πειραιά και εν προκειμένω το σωματείο του Περαμαϊκού την διοίκηση και τους φιλάθλους. Ζητώ συγνώμη αν παρερμηνεύτηκε κάποια ενέργεια μου», κατέληξε ο έμπειρος επιθετικός.
Από την πλευρά του ο Λαλιάνι υπογράμμισε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την ατυχή ενέργεια μου στο τέλος του αγώνα με τον Περαμαϊκό. Δεν στρεφόταν εναντίον των μελών της διοίκησης του Περαμαϊκού ούτε φυσικά εναντίων των φιλάθλων του και κυρίως ούτε και στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές με τους οποίους μας χωρίζει απλά ένα παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχα σκοπό να προσβάλω το ιστορικό σωματείο. Υπό το κράτος του εκνευρισμού ενήργησα εντελώς παρορμητικά και λανθασμένα, απευθυνόμενος μεμονωμένα σε συγκεκριμένο φίλαθλο που με καθύβριζε κατά την αποχώρηση μου. Ζητώ συγνώμη και από την διοίκηση του σωματείου μου, καθώς την έφερα σε δύσκολη θέση».
Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσαν οι ιθύνοντες του Μοσχάτου και η οποία αναφέρει: «Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου εύχονται καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον ποδοσφαιριστή του Περαμαϊκού Σπύρο Νίκο, ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινή μεταξύ μας αναμέτρηση».

Πηγή: www.pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...