Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Τον σκόρπισε στους 4 ανέμους!

Το Μοσχάτο προσέφερε γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Κορυδαλλού, στο Δημοτικό Γήπεδο του Μοσχάτου. Το Μοσχάτο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να πετύχει 2 γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 20λέπτου. Συγκεκριμένα, ο Καραπάνος πέτυχε και τα 2 γκολ πρώτα στο 10΄ και έπειτα στο 17΄. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πολύμερος φάνηκε να κλειδώνει το ματς για την ομάδα του ΑΟΜ, καθώς στο 40' έγραψε το 3-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟΜ κατέβασε ταχύτητα καθώς είχε κλειδώσει τη νίκη από το πρώτο μισό. Παρόλλα αυτά είχε διαστήματα που απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και ευτύχησε να πετύχει και 4ο γκολ. Στο 70' ο Γραμματικός πέτυχε ένα γκολ που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη επί του Αχιλλέα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κορυδαλλού ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 81' με τον Ντόνε. Τελικό σκορ 4-1 για τον ΑΟ Μοσχάτου που μάζεψε άλλους 3 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟ: Βαβάκας, Τσιτσής (46′ Κοκκόλης), Καράμπελας, Πολύμερος, Αναστασιάδης, Ντάφλας, Γκούφας (65′ Θεοδωράκης), Γραμματικός, Κοντοπάνος, Σαλάμης, Παπαγεωργίου (72′Αθανασόπουλος).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καμάτσος Μ. Ζαρταλούδης Κατσουμπής, Μπούγας (56′ Χανδρινός), Κατσάρας, Αρσενίδης, Παπαδόπουλος (46′ Κούτρας), Μάμμας, Σεβαστόποτυλος Π. (46′ Ντόνε), Σεβαστόπουλος, Σ. Χατζηγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...