Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Νέοι Ευγένειας – A.O Μοσχάτο 2-3

Σε ένα συναρπαστικό και χορταστικό παιχνίδι, η ομάδα του Α.Ο Μοσχάτου κατάφερε να φύγει με την πολύτιμη νίκη από την έδρα του αντιπάλου. Με την συμπλήρωση του 20λέπτου ο Κοντοπάνος έκανε το 0-1 για τον ΑΟΜ. Ο ίδιος παίχτης έβαλε εκ νέου την ομάδα του ΑΟΜ μπροστά στο σκορ στο 64', αφού είχε προηγηθεί η ισοφάριση για τους Νέους Ευγένειας στο 44' με τον Γρούνη. Το Μοσχάτο έδειξε να κλειδώνει το ματς μετά από 6 λεπτά όταν και ο Παπαγεωργίου βρήκε δίχτυα στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. Φωτιά στο ματς έβαλε ο Γρουνής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 81'. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το οποίο έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σγουρός, Παλαιοκρασάς, Κούπας (85′ Κεντελίδης), Βασιλειάδης, Αργυρόπουλος, Τσίπι, Λοξός, Στελλάτος, Γρούνης (85′ Καλούδας), Κανταρτζής, Σακελλαρίου (70′ Χαλκιάς).

ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Βαβάκας, Τσιτσής (65΄ Κοκκόλης), Καράμπελας, Πολύμερος, Αναστασιάδης, Λαλιάνι Λ., Γραμματικός (79′ Θεοδωρακάκης), Ντάφλας, Κοντοπάνος, Σαλάμης, Παπαγεωργίου (72′ Φόνσος).

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ Μοσχάτου, που της ευχόμαστε να συνεχίσει μέχρι το τέλος με νίκες ώστε να πετύχει τους στόχους της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...