Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση για την αλλαγή το χλοοτάπητα στο Γήπεδο του Μοσχάτου

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ



ΤΡΙΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΩΡΑ 18:45 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ


Μετά από πρωτοβουλία γονέων και κατοίκων του Δήμου Μοσχάτου απ’ όλα τα αθλητικά σωματεία και τη συγκέντρωση 178 υπογραφών, με τις οποίες εκφράστηκε  η έντονη ανησυχία μας για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας που αθλούνται στις ακαδημίες και στα αθλητικά σωματεία στο γήπεδο του Μοσχάτου , αλλά και το επιτακτικό αίτημα  αλλαγής  του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου –αν και καθυστέρησε σημαντικά, ενώ ήταν υποχρεωμένος από τον κανονισμό του να το πράξει - φέρνει προς συζήτηση το αίτημά μας αυτό, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Η κατάσταση του γηπέδου συνεχώς επιδεινώνεται και η ανησυχία μας για την παραπομπή του έργου αντικατάστασης του χλοοτάπητα στις προεκλογικές καλένδες  μεγαλώνει. Η υγεία και η σωματική ακεραιτότητα των παιδιών μας που αθλούνται καθημερινά στο μοναδικό γήπεδο του Μοσχάτου είναι αδιαπραγμάτευτα.


Καλούμε τους γονείς και τους κατοίκους που έχουν υπογράψει το αίτημα αυτό να συγκεντρωθούμε στο γήπεδο του Μοσχάτου την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:45 ώστε να μεταβούμε και να παραβρεθούμε σύσσωμοι στο Δημοτικό Συμβούλιο και να απαιτήσουμε άμεση λύση στο αίτημά μας.


 Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...