Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τα λέγαμε...

Χωρίς καμία υπόνοια υπεροψίας και χωρίς πολλά λόγια νιώθω την ανάγκη να πω ότι δικαιώνομαι για τη πρόβλεψη που έκανα πριν λίγο καιρό (25/1/2012) όσον αφορά το μέλλον του Απόστολου Σιώκα γράφοντας:  
Μέσα από το Το.Συ.Ν. αναδείχτηκε ένας χαρισματικός νέος πολιτικός, ο Απόστολος Σιώκας, ο μελλοντικός υποψήφιος δήμαρχος από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, όσο και να μην το χωνεύουν κάποιοι σύντροφοι του.  
Η δικαίωση μου ήρθε πρόσφατα με αφορμή τις δηλώσεις του στην εκπομπή "Έρευνα" του Παύλου Τσίμα σχετικά με την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας τόλμησε να εμφανιστεί και να δηλώσει δημοσίως ότι είναι και παραμένει ΠΑΣΟΚ στη πιο δύσκολη φάση του κινήματος, χωρίς όμως να δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν, κάνοντας αυτοκριτική ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό (βλ. τα χρόνια του στη ΠΑΣΠ). 
Στην εκπομπή αυτή ο Απόστολος Σιώκας παρουσίασε το προφίλ του νέου πολιτικού που ζητά σήμερα η Κοινωνία: Μετριοπαθής, με συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα/θέση, με διάθεση για αυτοκριτική αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. 
Και μην πείτε ότι έχω όφελος από το να γράφω καλά λόγια για το Σιώκα γιατί το πιο λογικό είναι να βρεθούμε ξανά σε αντίπαλα στρατόπεδα σε μελλοντικές εκλογές. 
Πρέπει όμως να αναγνωρίζουμε τις αρετές των "αντιπάλων" μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...