Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ ο Φωστήρας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
29/3/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο παλμό και συγκινήσεις, κατέκτησε γήπεδο, κοινό και κύπελλο ο “Φωστήρας”, η γνωστή ομάδα του Ταύρου
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ο “Φωστήρας” από τον Ταύρο κατέκτησε στο γήπεδο του Περιστερίου το 3ο κύπελλο ΕΠΣΑ της ιστορίας του, νικώντας με 3-1 την ομάδα του Αθηναϊκού.
Στο γήπεδο του Περιστερίου παρόν ήταν ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Φωστήρα, καθώς και φορείς από το Μοσχάτο και τον Ταύρο, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την ομάδα στον τελικό της αγώνα.
Οι οπαδοί του Φωστήρα είχαν γεμίσει το γήπεδο, ενώ η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την ομάδα από τον Ταύρο, η οποία παρά το γεγονός ότι δέχτηκε γκολ στην έναρξη σχεδόν του αγώνα, δε σταμάτησε να προσφέρει θέαμα και ευκαιρίες στους οπαδούς της. Η επιβράβευση του παιχνιδιού της ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο σχεδόν του αγώνα, όπου σε μία απίστευτη ανατροπή έστειλαν τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου, κερδίζοντας το κύπελλο.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου δήλωσε ενθουσιασμένος με τον αγώνα των παικτών του Φωστήρα, ενώ μετά τη λήξη έδωσε τα μετάλλια στους κυπελλούχους και τους συνεχάρη για την πορεία τους. Για τη σημαντική αυτή επιτυχία της ομάδας ο Δήμαρχος ενημέρωσε στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο και τους παριστάμενους πολίτες.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να εξετάσει θέμα μέσα σε μια σημαντική πρόκληση για ένα από όλα από τις πιο ευεργετικές τοποθεσίες blog για το σύνολο του καθαρού. Εγώ πραγματικά να δείχνουν ότι η ιστοσελίδα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...