Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Εγκρίθηκε η μελέτη του αγωγού ομβρίων στη Χρ. Σμύρνης


ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η μελέτη βασικών συλλεκτήρων απορροής ομβρίων υδάτων της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης και πέριξ στην περιοχή Μοσχάτου. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μία δέσμευση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου και υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει από την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής, αφού με την κατασκευή του αγωγού αναμένεται να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών που επιβαρύνει ιδιαίτερα την περιοχή του Μοσχάτου. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου με επιστολές του στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών, αλλά και σε συναντήσεις και αναφορές για τη σημασία της ένταξης της εν λόγω μελέτης στο ΕΣΠΑ στη μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, έχει θέσει σε βασική προτεραιότητα την υλοποίηση του συλλεκτήρα και των άλλων έργων που πρόκειται να αναβαθμίσουν τη ζωή των πολιτών και να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές συνθήκες, απομακρύνοντας έναν “βραχνά” που απασχολεί την Τοπική Κοινωνία πολλά χρόνια.
Μετά την έγκριση της μελέτης από την Περιφέρεια Αττικής, προϋπολογισμού 2.200.000 € θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου δήλωσε σχετικά: “Σε καθημερινή βάση εργαζόμαστε με γνώμονα τη θέληση και την αποφασιστικότητα να λύσουμε βασικά προβλήματα που απασχολούν τους Δημότες δεκαετίες ολόκληρες. Με την έγκριση της μελέτης συλλεκτήρων απορροής ομβρίων υδάτων της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης από την Περιφέρεια Αττικής και στη συνέχεια την υποβολή της πρότασης στο ΕΣΠΑ, προχωρούμε στην έγκριση ενός έργου που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής αλλά και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.”

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...