Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου "Ενωμένων Πολιτών" για το γήπεδο του Μοσχάτου


Μοσχάτο 6/3/2012

Βασίλης Σπανάκης :
«Απαράδεκτο να λειτουργεί το Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου χωρίς άδεια και χωρίς πυρασφάλεια με αποτέλεσμα να αποφασίζει ο Γεν.Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής τη σφράγιση του»

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Βασίλης Σπανάκης κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα Τρίτη 6/3/2012 ζήτησε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου για αυτές τις αρνητικές εξελίξεις που ως αποτέλεσμα έχουν την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ηλία Λιακόπουλου για σφράγιση του Δημοτικού Γηπέδου Μοσχάτου την οποία μεταξύ άλλων κοινοποιεί στο Α.Τ. Μοσχάτου, στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στην Ε.Π.Ο.
Ο κ. Σπανάκης θεώρησε απαράδεκτη αμέλεια της Δημοτικής Αρχής της σημερινής αλλά και της προηγούμενης να λειτουργεί το γήπεδο υπό αυτές τις συνθήκες την ίδια ώρα που εκατοντάδες αθλητές μεταξύ αυτών και όλα τα παιδιά των ακαδημιών αθλούνται καθημερινά και επί πολλές ώρες.
Η δημοτική παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες» ζήτησαν :
1)     Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό με τη συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των σωματείων της πόλης μας.
2)     Το από 16/12/2011 Πρακτικό Ελέγχου της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων που αφορά τον Έλεγχο Καταλληλότητας του Δημοτικού Γηπέδου Μοσχάτου να κοινοποιηθεί σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και στις διοικήσεις των σωματείων της πόλης προκειμένου να λάβουν όλοι γνώση.
3)      Να ζητηθεί η άμεση χρηματοδότηση με την μορφή της έκτακτης χρηματοδότησης από κάθε αρμόδιο φορέα όπως για παράδειγμα την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να υλοποιηθούν άμεσα οι εργασίες του γηπέδου και να διασφαλισθεί η λειτουργία του.
4)     Να καταλογισθούν ευθύνες στους προηγούμενους Προέδρους του Νομικού Προσώπου Ο.Ν.Α Μοσχάτου και προς κάθε υπεύθυνο υπηρεσιακό παράγοντα δεν εντόπισε τις αδυναμίες αυτές που αναγράφει το Πρακτικό της Επιτροπής. Ακόμη ζητήσαμε από τον Δήμαρχο τη διενέργεια Ε.Δ.Ε.
5)     Να προχωρήσουμε άμεσα σε ενημέρωση των σωματείων, των γονέων και να διοργανωθεί διάλογος συγκεκριμένος προκειμένου να διασφαλίζεται πρώτα από όλα και πάνω από όλα η ασφάλεια των αθλητών και κυρίως των παιδιών.
6)     Να γίνει ένας συντονισμός ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις ομάδες που αγωνίζονται στο γήπεδο μας στα πρωταθλήματά τους και μάλιστα να μην στερηθούν άνοδο κατηγορίας λόγω αυτού του γεγονότος όπως ο «Α.Ο. ΜΟΣΧΑΤΟΥ» που διεκδικεί φέτος την άνοδο του. Απαιτείται άμεσος συντονισμός Δήμου και Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.  


Επισυνάπτεται και η σχετική απόφαση σφράγισης του γηπέδου: 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...