Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μήνυμα αναγνώστη: Εστία μόλυνσης με τρωκτικά στη Κωνσταντινουπόλεως 46

Μια αναγνώστρια μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα διαμαρτυρώμενη για το πρόβλημα ύπαρξης τρωκτικών σε ένα μεγάλο οικόπεδο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο ύψους του αριθμού 46. Στο σημείο αυτό να θυμήσουμε ότι είχαμε δημοσιεύσει τις διαμαρτυρίες κατοίκων και πάλι της Κωνσταντινουπόλεως σε άλλο σημείο πιο χαμηλά, όπου και πάλι η ύπαρξη τρωκτικών δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Σε εκείνη τη περίπτωση μετά από πολλές πιέσεις και δημοσιεύσεις φαίνεται ότι κάποιος θα ασχοληθεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Ζούμε Μοσχάτο, το θέμα πολύ σύντομα θα φτάσει στο Κοινοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου.
Ας διαβάσουμε τώρα το μήνυμα της φίλης αναγνώστριας:

Καλησπερα θα ηθελα να δειτε με προσοχη και το θεμα το δικο μας στην οδο Κων/λεως 46β στην παροδο και εμεις εχουμε διαφορα τρωκτικα διοτι υπαρχει ενα μεγαλο ανεκμεταλευτο οικοπεδο του δημου το οποιο μας εχουν υποσχεθει οτι προκεται να τροποποιηθει σε παρκο το ακουμε εδω και αρκετα χρονια στο μονο που εχει τροποποιηθει ειναι παρκιν για τα ιχ και σκουπιδοτοπος. Βεβαια σημερα το καθαρισαν .Επισης στην παροδο δεν εχουμε ασφαλτο μονο χωμα, οταν βεβαια βρεχει πρεπει να αυτοσχεδιασεις για να μπορεσεις να πας σπιτι σου.



Ευχαριστω εκ των προτερων
Κ.Ε.*

*Δεν δημοσιεύεται το όνομα για προφανείς λόγους, παρόλα αυτά βρίσκεται στη διάθεση των αρμοδίων.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γενικα η κωνστ/λεως θελει ενα συμαζεμα αλλα εχει και πολλους που δεν θελουν να ενοχλησουν τον δημαρχο(καταλαβενεις τι θελω να πω)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...