Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Νίκη για το Μοσχάτο αλλά και σίγουρος υποβιβασμός

Ωρωπός-Μοσχάτο 2-3



Πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί έγινε στο γήπεδο Νέων Παλατίων, όπου το Μοσχάτο ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 και επικράτησε με 3-2. Μόλις στο 11' ο Νίκος Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, όμως στο 40' ο Ανδρουλιδάκης έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα, στο 54' ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έδωσε την πρωτοπορία στους 'πράσινους', με τους 'μελανόλευκους' να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 68' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατερίνη. Εν τέλει, ο Σαλάμης σκόραρε στο 87' και έδωσε τη νίκη στο Μοσχάτο. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαρκίδη στο 80'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκόλιας (ΣΔ Αθηνών).


ΩΡΩΠΟΣ: Μυγγήρης, Γαλανόπουλος, Κολοφώτης, Κατερίνης, Τασόπουλος, Νικολάου, Σκιαβάρας (53' Παπαγεωργίου), Μαρκίδης, Μήτσης, Δημητρίου, Παπαδόπουλος


ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Μωραϊτης, Λαλιάνι Μ., Τυράκης, Σιμιτσής, Λαλιάνι Λ., Ανδρουλιδάκης (65' Μπομπάι), Ντάφλας (74' Καρδάρας), Παπαδόπουλος, Σαλάμης, Επιτροπάκης (59' Παπαγεωργίου).
 
Πηγή: Periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...