Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου Τοπικού Συμβουλίου Νέων για τη φιλανθρωπική εκδήλωση του Σαββάτου











Δελτίο Τύπου
Φιλανθρωπική Εκδήλωση

Μοσχάτο, 14/04/2011

Την ημέρα Σάββατο 9 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου με αρωγούς τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μοσχάτου Καλλιθέας και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου.
Παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε η ανταπόκριση των κατοίκων του δήμου Μοσχάτου- Ταύρου ήταν μεγάλη. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η βοήθεια απόρων οικογενειών. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό σωματείο ‘Η Αγάπη Υπάρχει’. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε την αφιλοκερδή συμμετοχή των τοπικών Συγκροτημάτων: Flying Steps, The Lunatics, Ηλίας και Μίλτος, Shapeless, Praktoras & Diplomatis.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος της πόλης μας Ευθυμίου Ανδρέας , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου Ντέρεκας Αθανάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ‘Πολίτες Μπροστά’ Κρεμμύδας Άρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου Σιώκας Απόστολος, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μοσχάτου - Καλλιθέας Καραβασέλας Ευστάθιος, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σάββας Ιωάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Χατζηαντωνίου Παναγιώτης, Τσέλιου Μαρία, Κοντεκάκης Δημήτριος, Τουφεξίδης Χάρης, Μελίστας Αθάνασιος οι κοινοτικοί σύμβουλοι Μοσχάτου: Μιχαλόπουλος Χρήστος, Ζώταλης Δημήτριος , ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Σακελλαρίου Σπυρίδων, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου ‘Η Αγάπη Υπάρχει’ Μανωλάκη Έλενα όπως και μέλη του Σωματείου, πολλοί νέοι ,δάσκαλοι και γονείς της πόλης.
Ευχή μας στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις που θα ανακουφίσουν συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Για το
Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου
Ο Πρόεδρος
Πατσουράκης Πολύδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...