Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αντιπολίτευση ουσίας και όχι λαϊκισμούς!

Η μεγάλη παρουσία των φίλων και στελεχών
της παράταξης δείχνει ότι οι Κασσάνδρες διαψεύσθηκαν
Τη Τρίτη το βράδυ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοτικού συμβουλίου Μοσχάτου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη πολιτική συνάντηση στελεχών και φίλων της δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι Πολίτες" με επικεφαλής τον Βασίλη Σπανάκη. Η συνάντηση αυτή είχε ως σκοπό την προβολή του δημοτικού έργου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.
Εκτός από τα στελέχη της παράταξης, παρόντες ήταν δημοσιογράφοι και bloggers του Μοσχάτου και του Ταύρου για ακούσουν και αυτοί τον απολογισμό του δημοτικού έργου αλλά και να θέσουν τις ερωτήσεις τους. Η συνάντηση αυτή ήταν μια ευκαιρία για τον Βασίλη το Σπανάκη να δώσει το σύνθημα για μια σκληρή αλλά και δημιουργική αντιπολίτευση, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: "Αντιπολίτευση ουσίας και όχι λαϊκισμούς!"

"Τομεάρχες"

Στη συνάντηση ανακοινώθηκαν ρόλοι για όλους.
Τους βασικούς τομείς ευθύνης θα αναλάβουν οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Εκτός των βασικών τομέων ευθύνης, άλλοι πιο εξειδικευμένοι ανατέθηκαν στη πλειοψηφία των στελεχών της παράταξης. Η ανάθεση ευθυνών σε τόσα πολλά άτομα μπορεί να ξενίζει, αλλά πεποίθηση του ίδιου του Βασίλη Σπανάκη είναι ότι η εμπλοκή όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών στη βάση, που παράγεται πολιτική μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, αφού οι εποχές που τα στελέχη μένανε στο πάγο και περίμεναν τις εκλογές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...