Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Σκληρό Ροκ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σάπιο φυλλάδιο από σάπιο παλαιοπολιτικό σύστημα.

Κε υποψήφιε blogger μήπως συμφωνείτε με το έκτρωμα;;;

Εγώ πάντως ντρέπομαι μόνο που το βλέπω!!!
Ντροπή θα πρέπει να αισθάνεστε που το δημοσιεύεται!!
Πάρτε θέση…..

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο,
Σου υπενθυμίζω ότι τόσο το Μοσχάτο όσο και ο Ταύρος είναι μικρές κοινωνίες. Λανθασμένα δημοσίευσες αυτήν την αηδία τύπου φυλλάδιο.
Σε παρακαλώ δημοσίευσε τό σχόλιό μου καθώς και προηγούμενο που έχω κάνει γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι η καθυστέρηση είναι ηθελημένη.
Αναμένω...

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Δημοσιεύω μόνο το πρώτο και το τελευταίο σχόλιο του φίλου ο οποίος είναι Online από τις 1:20 μέχρι τις 8:42. Σύνολο 8 σχόλια, ένα την ώρα..

Να εξηγήσω πρώτα γιατί δεν δημοσιεύονται αμέσως: ΔΟΥΛΕΥΩ! ΔΕΝ ΧΑΖΕΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Και γενικότερα σε παρακαλώ πολύ τα σχόλια σου είναι πιο κόσμια αλλιώς δεν τα δημοσιεύω. Αυτή είναι θέση, που έχω πολύ καιρό τώρα, ότι "προσβλητικά" σχόλια όταν είναι ΑΝΩΝΥΜΑ δεν δημοσιεύονται. Και χαίρομαι που βλέπω και άλλα blogs να κάνουν το ίδιο. Λογοκρισία υπάρχει μόνο όταν φιμώνονται επώνυμα σχόλια, όλα τα άλλα είναι παιδιαρίσματα.

Τώρα όσον αφορά την άποψη μου για το φυλλάδιο, προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβαίνουν οι τόνοι. Από εκεί και έπειτα είναι μήπως ψέματα ότι από εκεί που πλακώνονταν μεταξύ τους τώρα τα βρήκανε; Εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό;

Τώρα όπως είπαμε ο καθένας είναι ελεύθερος να αξιολογεί ότι βλέπει και διαβάζει, οπότε πέρα από τις ανώνυμες αρνητικές κριτικές, ας δούμε και μια επώνυμη θετική κριτική ως αντίβαρο:

http://fresh24.blogspot.com/2010/09/blog-post_24.html

Τέλος να θυμίσω ότι πρότεινα ένα καφέ, περιμένω απάντηση στη πρόσκληση που έκανα, χρόνο όπως φαίνεται έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε blogger
Αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται τα προσβλητικά σχόλια, νομίζω πως δεν θα έπρεπε να δημοσιεύεις τέτοια 'προσβλητικά' φυλλάδια.
Επίσης φίλε Blogger, για να ελέγξεις αν έχει δημοσιευτεί σχόλιό σου δεν χρειάζονται παρά λίγα δευτερόλεπτα. Πίστεψέ με πως και εγώ εργάζομαι όλη την ημέρα και δεν χαζεύω (άλλωστε δεν είμαι κάτοχος blog) παρά φιλοξενούμε προσωρινά...
Υπό άλλες συνθήκες θα σε παρακαλούσα να δημοσιεύσεις και τα λοιπά σχόλια, τα οποία δεν περιέχουν ύβρεις αλλά είναι καυστικά λόγω της έκφρασης της δυσαρέσκειας αυτού που είδα, αλλά με τις παρούσες συνθήκες πολύ φοβάμαι ότι και αυτό το σχόλιο δεν θα δημοσιεύτει....
Όσον αφορά τον καφέ, να είσαι σίγουρος ότι θα προγραματιστεί και ας διαφωνούμε ριζικά.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας απαντήσει ο κος Σπανάκης σε 3 ερωτήματα?

1. Αυτός είναι ο πολιτικός και προγραμματικός λόγος που μπορεί να παράξει?

2. Πόσα κόστισε η σχεδίαση, εκτύπωση και διανομή του εν λόγω φυλλαδίου (καλό χαρτί, μεγάλο, μακέτα...) σε μεγάλη όπως φαίνεται ποσότητα?

3. Γιατί η εν λόγω δαπάνη δεν είναι δημοσιευμένη στην ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ???

Όσον αφορά τα σχόλια του blogger για προσβλητικά σχόλια...νομίζω οτι ο αντίλογος με καλύπτει. Δεν μπορείς να είσαι επιλεκτικόςώς προς ποιό προσβλητικό σχόλιο θα προβάλλεις και ποιό όχι.Ή τα προβάλλεις ή δεν τα προβάλλεις...

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Προς τον ανώνυμο φίλο μου:

Η επιλογή να μην δημοσιεύω προσβλητικά σχόλια είναι θέση μου εδώ και πολύ καιρό, πριν είμαι καν υποψήφιος. Πλήρη ελευθερία λόγου δίνεται μόνο, σε όποιον γράφει επώνυμα, αφού έτσι φέρει την ευθύνη των λόγων του.
Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι νιώθω δικαίωση που και άλλα blogs στη πόλη μας συμμερίζονται τις απόψεις μου στο συγκεκριμένο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Εννούσα οτι δεν μπορείς να επιλέγεις να προβάλλεις ένα προσβλητικό φυλλάδιο που δεν τιμά καθόλου τον εκδότη του αλλά και την προεκλογική διαδικασία και να πιστεύεις οτι δεν συμμετέχεις σε διαδικασίες που προσβάλλουν. Καλά κάνεις και δεν αναρτάς προσβλητικά σχόλια, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να μην έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Το γεγονός οτι έχεις ένα blog δεν σημαίνει φυσικά οτι είσαι και υποχρεωμένος να μην εκφράζεις κάποια γνώμη,μπορείς όμως να στηρίξεις τον συνδυασμό στον οποίο είσαι υποψήφιος, με άλλους τρόπους, λιγότερο κίτρινους...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...