Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτη παρουσίαση στελεχών από τους Ενωμένους Πολίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από σήμερα η παράταξη μας αρχίζει να παρουσιάζει τα στελέχη του συνδυασμού μας. Η επιλογή τους έγινε με βασικό κριτήριο τη διαδρομή του καθενός στις επαγγελματικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες. Είναι άτομα επιτυχημένα στους τομείς που δραστηριοποιούνται, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήθος και διάθεση για προσφορά. Η παράταξή μας εκφράζει το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα για αλλαγή σε Μοσχάτο και Ταύρο. Ενωμένοι σχεδιάζουμε και οικοδομούμε το μέλλον ενός Δήμου ανοιχτού, σύγχρονου, λειτουργικού χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαρτήσεις, με ισόρροπη ανάπτυξη για κάθε περιοχή. Ενός Δήμου που θα αποτελεί το σπίτι όλων των Δημοτών. Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα. Ενωμένοι τολμάμε για την ΑΛΛΑΓΗ σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Βασίλης Σπανάκης


Μαστροσταμάτης Νικόλαος του Χρήστου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μεγάλωσε στο Μοσχάτο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι γιος του Χρήστου και της Φωτεινής Μαστροσταμάτη. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Μοσχάτου. Υπήρξε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας ‘’Αναγέννηση Μοσχάτου’’. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και δικηγόρος στο επάγγελμα. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη βελτίωση των παρεχόμενων διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου, τη φροντίδα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, τη στήριξη των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας και την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης μας.


Μπουρμάς Γεώργιος του Αντωνίου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ν. Ψυχικού και μιλάει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Κοντού και έχουν 1 κόρη. Έχει διατελέσει πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και μέλος της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το διάβασμα, τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά.

Πηνιώτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Γεννήθηκε και ζει στο Μοσχάτο, είναι παντρεμένος με την Κυριακή Δαφερέρα, η οποία κατάγεται από την Πάρο και έχουν μία κόρη 7 ετών την Μαριζένια. Είναι γιός της Ζενής και του Γιώργου Πηνιώτη τέως Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου γνωστού στην πόλη μας για την μακρόχρονη παρουσία του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Έχει σπουδάσει λογιστική και εργάζεται στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.). Από το 2009 έως τον Απρίλιο του 2010 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ». Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Νέες Αξίες για το Μοσχάτο». Από τον Ιανουάριο του 2007 είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου. Από τον Ιανουάριο του 2010 είναι μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής). Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και είναι Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Καταμετρητών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.). Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Σωματείου Δ.Ε.Η. Σ.Υ.Κ. ΕΡ/ΤΕΧ.ΔΕΗ. Από τα εφηβικά του χρόνια μέχρι και σήμερα έχει έντονη παρουσία και δράση στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. - Νέα Δημοκρατία. Το 2007 εξελέγη μέλος την Κεντρικής Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Διατέλεσε Περιφερειάρχης Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας ενώ υπήρξε και Τομεάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ο. Ν.Δ. Μοσχάτου – Υπεύθυνος Συνδικαλισμού της Β1 ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Δ.. Είναι Μέλος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ν.Δ.. Ιδρυτικό μέλος του ΛΕΟΝΤΑ Μοσχάτου (Αθλητικού Σωματείου Καλαθοσφαίρισης). Είναι Γραμματέας του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου.

Γρούμπας Βασίλειος του Νικολάου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός και απόφοιτος της σχολής κινηματογράφου με πτυχίο από το Υπουργείο Πολιτισμού. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα του πεζικού. Ασχολείται με τα κοινά του Ταύρου επί 20 χρόνια και είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και για τέταρτη φορά υποψήφιος. Είναι συνδικαλιστής στο Σωματείο Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης, μέλος της δημαρχιακής επιτροπής, του Δ.Σ. του πνευματικού κέντρου, του Δ.Σ. παιδικών σταθμών, του Δ.Σ. δημοτικής επιχείρησης και του Δ.Σ. της 3ης και της 7ης σχολικής επιτροπής .Στα ενδιαφέροντά του είναι ο αθλητισμός και τα πολιτιστικά.

Καζαντζής Σταμάτιος του Χρήστου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στον Ταύρο. Αποφοίτησε από το 1ο Λυκείου Ταύρου. Είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του Ταύρου και ασχολείται πολύ με το ποδόσφαιρο. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και γενικά για τον αθλητισμό τον οδήγησε στο να γίνει πρόεδρος στον ιστορικό Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ. Το 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ταύρου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Η οικογένειά του είναι από τις παλαιότερες και πιο γνωστές στην ευρύτερη περιοχή του Ταύρου.

Κανιμάς Βασίλειος του Χαράλαμπου
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και μένει μόνιμα στον Ταύρο στην οδό Αναξαγόρα. Είναι γιος του Χαράλαμπου και της Νίκης Κανιμά. Έχει υπηρετήσει στο σώμα του πεζικού κατά τα έτη ’01-’02. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...