Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Διακήρυξη συνεργασίας Σούτου-Λιβάνιου









ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Y Ξ Η
ΙΔΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ
Μ Ο Σ Χ Α Τ Ο Υ - Τ Α Υ Ρ Ο Υ

Ιδρύεται δημοτικός συνδυασμός για τον ενιαίο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, με τη συμμετοχή των δημοτικών παρατάξεων από το δήμο Μοσχάτου της «Υπερκομματικής Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και από τον Δήμο Ταύρου της Δημοτικής Παράταξης « ΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ».
Ο Δημοτικός συνδυασμός θα φέρει την επωνυμία «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ».Επικεφαλής της δημοτικής συνεργασίας είναι ο Δήμαρχος Ταύρου Δημήτρης Σούτος. Το έμβλημα του συνδυασμού είναι ο καθήμενος λέοντας.
Η επιτυχημένη διαδρομή επαγγελματικά, κοινωνικά και αυτοδιοικητικά του βραβευθέντος από την ακαδημία Αθηνών Διευθυντή ιατρού του Ε.Σ.Υ και Δημάρχου Ταύρου Δημήτρη Σούτου, σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης από το Μοσχάτο Αντώνη Λιβάνιου και των συνεργατών τους, αποτελούν τη βάση για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, με κοινό στόχο την ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στην πόλη και τους πολίτες της.


  • Σκοπός της ίδρυσης της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» είναι η διαμόρφωση ενός νικηφόρου δημοτικού σχήματος που με ξεκάθαρες αρχές και θέσεις, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και θα αναδειχθεί η επόμενη δημοτική αρχή του νέου δήμου.

  • Όραμά μας είναι η υγεία, η παιδεία, η εργασία, η στέγαση, η ασφάλεια και το περιβάλλον να τύχουν της απόλυτης προτεραιότητας της δημοτικής αρχής του νέου δήμου μας, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται βεβαιότητα και σιγουριά. Σε όλους αυτούς τους τομείς, η συνένωση των δύο Δήμων δημιουργεί προοπτική ουσιαστικής ανάπτυξης, η οποία όμως εάν δεν μπει από την αρχή σε ένα πλαίσιο κανόνων, κινδυνεύει να οδηγήσει σε αδιέξοδα.

  • Όπλο μας είναι οι χιλιάδες συμπολίτες μας, άνδρες και γυναίκες, οι μεγαλύτεροι με την εμπειρία της ζωής και οι νέοι με την ορμή των νιάτων, που ξέρουν να μάχονται και να αγωνίζονται σ’ αυτή τη γωνιά του λεκανοπεδίου της Αθήνας και οι νέες τεχνολογίες, με τις οποίες μπορούμε, να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να ενισχύσουμε την ασφάλεια στην πόλη μας.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Καθαροί άνθρωποι - Καθαρές κουβέντες για Καθαρές Λύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...