Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου για τη συνεργασία Λιβάνιου-Σούτου

                 ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
             ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ»
Μοσχάτο 19 Σεπτεμβρίου 2010


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ


Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών μας, με όσους συνδυασμούς εξέφρασαν την επιθυμία ότι, θα συμμετέχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με Υπερκομματικό χαρακτήρα,  σας γνωρίσουμε ότι από τις συναντήσεις μας αυτές, πραγματική ανταπόκριση υπήρξε μόνο, από την παράταξη του σημερινού Δημάρχου Ταύρου κ. Δημήτρη Σούτου.
Κάθε άλλη συνάντηση παρά την ύπαρξη της κατ’ αρχήν καλής θέλησης, η όποια  ανταπόκριση μικρότερη ή περισσότερη δεν ευδοκίμησε.


Σκοπός και στόχος μας παραμένει  οι ενέργειές μας αυτές, να δημιουργήσουν μια ευρύτερη συμμαχία πολιτών, που θα σταθεί απέναντι σε μια μίζερη παλαιοκομματική αντίληψη διαχείρισης και απραξίας αλλά και σε μια λαϊκίστικη διεκδίκηση με ανεφάρμοστη παροχολογία που μας οδηγεί σε μια υποσχεσιολογική προεκλογική εκστρατεία,  προδιαγράφοντας το μέλλον της επερχομένης  δημοτικής θητείας.
Ύστερα από την εν μέρη αποδοχή αυτής μας της προσπάθειας, οφείλουμε  στους εαυτούς μας και στην κοινωνία του νέου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, να παραμείνουμε μια αξιόπιστη Δημοτική παράταξη, που δεν έπαψε ούτε  θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται, για την αναβάθμιση της ενιαίας πλέον πόλης και την αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.
Είμαστε η παράταξη  που με την δημοκρατική λειτουργία της, έχει αποδείξει με τις πράξεις της ότι,  μοναδικό κριτήριο έχει  την εφαρμογή της στήριξης του δικαίου, γιατί επίκεντρο της όποιας προσπάθειάς της, έχει  ΜΕΤΡΟ και ΚΕΝΤΡΟ τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί πριν τέσσερα χρόνια, σήμερα συνεχίζεται  ενισχυμένη με περισσότερη αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά και διευρυμένη με την συμμετοχή  της παράταξης του Δημάρχου Ταύρου Δημήτρη Σούτου.
Ακολουθεί κοινή διακήρυξη των παρατάξεων, όπου θα ανακοινωθούν οι προγραμματικοί άξονες της συμμαχικής προσπάθειας, αλλά και  κάθε άλλη ουσιαστική και τυπική λεπτομέρεια.   

Για την
ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ»


Ο επικεφαλής
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
και
υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...