Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις Σπανάκη για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Στη τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο και πρόεδρος της δημοτικής παράταξης Ενωμένοι Πολίτες, πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες. Ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν να ληφθούν άμεσα και βοηθήσουν σημαντικά αυτούς που πλήττονται περισσότερο από τη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική του Μνημονίου. 
Τις προτάσεις αυτές πρόκειται να επαναλάβει και σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας τη στήριξη όλων των δημοτικών συμβούλων ανεξαρτήτως παράταξης, προβάλλοντας τη σημαντικότητα της κοινωνικής πολιτικής.
Τέλος να θυμίσουμε ότι οι προτάσεις αυτές αποτέλεσαν και μέρος του προγράμματος της παράταξης Ενωμένοι Πολίτες, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει και συνέπεια και συνέχεια.


Αναλυτικά οι προτάσεις για κάθε ευπαθή ομάδα:


 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

telika o vassilis einai kai sygekrimenos kai panta ksekatharos.synexizei den to vazei katw!ontws oi protaseis tou einai poly kales!makari na tis psifisoun oles oi paratakseis.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΩΤΝΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 4.500.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΣΠΑΝΑΚΗ ! ! !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...