Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σπανάκης on the move!

Το είπε και το έκανε ο Βασίλης Σπανάκης, τρέχοντας στο μικρό Μαραθώνιο της Κυριακής. Ο Βασίλης τερμάτισε τα 5 χιλιόμετρα της διαδρομής σε χρόνο 28 λεπτών και 39 δευτερολέπτων. 
Όλα αυτά ένα ολόκληρο χρόνο μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. 
Τότε είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα λόγω της εμφάνισης του από τους αντιπάλους του, οι οποίοι όχι μόνο έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού, αλλά έκαναν επιπλέον και επίδειξη κοινωνικού ρατσισμού, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους οι χοντροί πρέπει τουλάχιστον να μην βγαίνουν από το σπίτι τους, πόσο μάλλον να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. 
Σήμερα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ο Βασίλης Σπανάκης αποδεικνύει ότι αν κάποιος έχει τη θέληση μπορεί να πετύχει και το πιο δύσκολο στόχο, στέλνοντας παράλληλα και πολιτικό μήνυμα με πολλούς παραλήπτες, αφού παραμένει δραστήριος στα δημοτικά, με ισχυρή δημοτική ομάδα και επίκαιρες προτάσεις. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κ. Σπανάκη! Και για τις δραστηριότητές του και για την αλλαγή στην εμφάνισή του! Συμφωνώ μαζί σου, φίλε Γιώργο, ότι η προσπάθεια που έκανε ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ είναι αξιοθαύμαστη και δίνει κουράγιο και δύναμη σε κάθε υπέρβαρο αυτής της πόλης, και όχι μόνο.

Επέτρεψέ μου όμως να διαφωνήσω στα σχόλιά σου περί κοινωνικού ρατσισμού. Θέλω να πιστεύω πως κάθε αναφορά στο πρόσωπο του Βασίλη, και ειδικά προεκλογικά, κινήθηκε στα πλαίσια της ΣΑΤΙΡΑΣ και ΜΟΝΟ. Ο Βασίλης, και ο κάθε Βασίλης, ως δημόσιο πρόσωπο, εκτείθεται αυτόματα στα σχόλια και την κριτική του καθένα. Δεν νομίζω ότι τα σατιρικά blogs της πόλης μας αποσκοπούσαν στο να τον κάνουν να μην βγαίνει απ' το σπίτι. Μην τρελαθούμε, όλοι σατιρίζονταν, ο Βασίλης δεν ήταν ο μόνος!
Εγώ προσωπικά γέλασα πολύ προεκλογικά με τη σάτιρα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους, κάτι που για μένα ελάφρυνε το ήδη βεβαρυμένο κλίμα των εκλογών. Άλλωστε στην τελική, ο κάθε ένας κρίνεται με βάση τα έργα του και όχι την εμφάνισή του. Είναι μικροπρέπεια κάποιος να παίρνει προσωπικά μια σάτιρα και πολιτισμός να την δέχεται και να αυτοσαρκάζεται, όπως πολύ καλά γνωρίζω πως ο Βασίλης έκανε :)
Τέλος, θα ήθελα εδώ να σημειώσω πως ενώ ο Βασίλης είναι φίλος μου, ΔΕΝ τον ψήφισα, όχι γιατί είναι χοντρός, αλλά γιατί οι πολιτικές του θέσεις δεν με εξέφραζαν. Και για να σε προλάβω, είμαι κι εγώ υπέρβαρος, χοντρός που λένε, όπως ήταν ο Βασίλης πριν αδυνατίσει (για να μη νομίζεις ότι μιλάω εκ του ασφαλούς) :)
Συνέχισε την καλή δουλειά σου με το blog, σε διαβάζουμε και σε στηρίζουμε πολλοί :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...