Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Φωστήρας: Βέλη Καζαντζή προς τη Δημοτική Αρχή για το γηπεδικό!


Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή, όμως στις τάξεις του Φωστήρα επικρατεί ήδη... αναβρασμός! Ο λόγος δεν πηγάζει από το εσωτερικό της ομάδας, αντιθέτως σχετίζεται με το έντονο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ταύρου, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο 'Φονέας των γιγάντων' βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, γεγονός που έχει αφήσει παγερά αδιάφορους τους ανθρώπους της δημοτικής Αρχής, παρά τις συνεχείς προτροπές των διοικούντων για διενέργεια έργων βελτίωσης του χλοοτάπητα. Με δηλώσεις που παραχώρησε στο periferiako.com, ο Σταμάτης Καζαντζής εξαπέλυσε πυρά ενάντια στη δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για 'πόλεμο' τον οποίο δέχεται.
 
'Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, ενώ είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα απότιστος. Για αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει πόσο καιρό να στείλει ο Δήμος ένα μηχάνημα (σ.σ. κύλινδρος) να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος λακκούβες. Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα, αφού εκτός του ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, το γήπεδο είναι πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί! σε πυρά ενάντια στη δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για 'πόλεμο' που δέχεται. 'Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, ενώ είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα απότιστος. Για αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει πόσο καιρό να στείλει ο Δήμος ένα μηχάνημα (σ.σ. κύλινδρος) να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος λακκούβες. Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα, αφού εκτός του ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, το γήπεδο είναι πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται! Μου κάνουν πόλεμο' υπογράμμισε αρχικά ο 'ισχυρός' άνδρας του σωματείου, για να συμπληρώσει σε πιο έντονο ύφος: 'Αν θέλουν, να μου πουν να τα παρατήσουν να αναλάβουν εκείνοι! Αν η ομάδα ήταν ΠΑΕ, θα την έπαιρνα και θα έφευγα, όμως τώρα δεν μπορώ'.

'ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ Ο ΚΑΘΕ... ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ'!

 
Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Καζαντζής αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο προς τον Δήμαρχο Μοσχάτου/Ταύρου, Αντρέα Ευθυμίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 'Ο Δήμαρχος προέρχεται από το Μοσχάτο, δεν έχει σχέση με τον Ταύρο και, όπως φαίνεται, δεν ξέρει τι σημαίνει 'Φωστήρας'. Δεν μπορεί ο κάθε... δημαρχάκος να παίζει με την ιστορία αυτής της ομάδας'. Στον επίλογό του, ο πρόεδρος του 'κιτρινόμαυρου' συλλόγου υπογράμμισε: 'Εχουμε πληρώσει ένα... τσουβάλι λεφτά με τον αντιπρόεδρο, Λευτέρη Χαρμπάτση, όμως δεν έχουμε την παραμικρή βοήθεια! Ούτε καν τολμήσαμε να ζητήσουμε λεφτά, αφού αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να προσφέρουν ούτε τα βασικά! Πρόσφατα παίξαμε φιλικό με τον Ηλυσιακό και το γήπεδο του Ζωγράφου ήταν... χαλί! Δεν ζητήσαμε να το κάνουν γήπεδο ευρωπαϊκού επιπέδου, αλλά να παραδειγματιστούν από τους άλλους Δήμους, που στέκονται στο πλευρό των ομάδων'.
2011-11-03


Πηγή: Periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...