Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Live Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών

Το Ζούμε Μοσχάτο έλαβε το παρακάτω email, που αφορά τη πρωτοβουλία του γνωστού συμπολίτη μας κυρίου καθηγητή Γ. Τσαντουλή για τη ζωντανή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου:

Αγαπητοί,


Θα ήθελα να ενημερώσω εσάς και τους αναγνώστες σας τα εξής:

1) Για την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή σας την ημέρα(ες) των Δημοτικών εκλογών θα υπάρχει ιστοσελίδα στο internet που θα υπάρχουν τα αποτελέσματα με συνεχή ανανέωση.
2) Η διεύθυνση της ιστοσελίδας (που θα βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία) μέχρι την οριστικοποίηση των εκλογικών τμημάτων είναι:
 https://sites.google.com/site/2010moschatotauros/ η στο http://goo.gl/WqZv
3) Μέχρι την ημέρα των εκλογών θα γίνονται συνεχείς αλλαγές-βελτιώσεις-δοκιμές οπότε οποιαδήποτε παρατήρηση θα είναι ευχαρίστως δεκτή.
4) Θα γίνει προσπάθεια για την ενημέρωση ως προς τις θέσεις των υποψηφίων συμβούλων.
5) Α) Όσοι ενδιαφέρονται να βλέπουν άμεσα το υπολογιστικό φύλλο στο internet-Β) όσοι έχουν την δυνατότητα συλλογής αποτελεσμάτων και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην όλη διαδικασία-Γ) Τα blog που θέλουν να αναμεταδίδουν άμεσα-αυτόματα τα αποτελέσματα (….embed code….) ας επικοινωνήσουν μαζί μου στο mail: tsantulis@yahoo.com αναφέροντας για τι ενδιαφέρεται ο καθένας έτσι ώστε να σταλούν οι κατάλληλες οδηγίες.

Ευχαριστώ πολύ
Γ. Τσαντουλής (Φυσικός)

Το Ζούμε Μοσχάτο θα συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία αυτή αναμεταδίδοντας ζωντανά (Live) τα αποτελέσματα κάνοντας χρήση της σελίδας αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...