Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια του εκλ. κέντρου των Ενωμένων Πολιτών

Παρουσία πλήθους συμπολιτών μας, έγιναν με παλμό χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Βασίλη Σπανάκη του Συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες για την αλλαγή σε Μοσχάτο-Ταύρο» (Μακρυγιάννη & Μεταμορφώσεως 72). Αξιοσημείωτο είναι ότι την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Δρόσος Μακρής, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ταύρου, ο οποίος δήλωσε και την ανοιχτή στήριξή του στην υποψηφιότητα του Βασίλη Σπανάκη.



Ο κ. Σπανάκης κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ο οποίος από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε, αγκάλιασε όλο το Μοσχάτο, όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, χωρίς αποκλεισμούς.



Μιλώντας για το πρόγραμμα του ο κ. Σπανάκης παρουσίασε το κοινωνικό πακέτο μέτρων που είχε εξαγγείλει το καλοκαίρι και τους επτά θεματικούς άξονες του προγράμματος για θέματα διαφάνειας, για την ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του δήμου, για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας, για τα έργα ανάπλασης και ανάπτυξης, για την παιδεία και τον πολιτισμό, για το πράσινο και την καθαριότητα και, τέλος, για τον αθλητισμό.



Αναφέρθηκε στην απαίτηση των συμπολιτών μας να αποκτήσει η πόλη μια νέα διοίκηση, με αρχές και αξίες, μια δημοτική αρχή που με σχέδιο και όραμα θα γυρίσει σελίδα και θα καταστήσουν το Μοσχάτο και τον Ταύρο πόλεις.



Αναφερόμενος στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, ο κ. Σπανάκης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή του κ. Παπαντώνη για αδράνεια, αναποτελεσματικότητα και αδιαφάνεια, σύμφωνα με καταγγελίες και αλληλοκατηγορίες δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης. Υπογράμμισε την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων στο θέμα της αξιοποίησης της παραλίας, της μη δημιουργίας κολυμβητηρίου και της αδυναμίας δημιουργίας 2ου ΚΑΠΗ στην περιοχή. Καυτηρίασε την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δήμος και επισήμανε τη συνεπή στάση που τήρησε ο ίδιος και η παράταξή του στο θέμα της παραλίας και της διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου Μοσχάτου, χωρίς να βρει ανταπόκριση.



Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε τους πρώτους 60 υποψηφίους της παράταξής του σε Μοσχάτο και Ταύρο, αναφέροντας ότι στην τελική ευθεία θα ανακοινώσει τους άλλους 14 υποψήφιους που θα προκαλέσουν έκπληξη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...