Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο Βασίλης Σπανάκης και οι Ενωμένοι Πολίτες σε πλήρη δράση!




Μέσα σε λίγες μόνο μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Σπανάκης και τα κλιμάκια των Ενωμένων Πολιτών, έχουν οργώσει κυριολεκτικά τόσο τον Μοσχάτο, όσο και τον Ταύρο. Η δραστηριότητα των επισκέψεων και των περιοδιών καλύπτει από τη πρακτική πόρτα-πόρτα μέχρι τις θεσμικές επισκέψεις σε συλλόγους, σωματεία αλλά και στους εργαζομένους στους Δήμους. Σε κάθε επίσκεψη η ανταπόκριση του κόσμου είναι αρκετά θερμή, ιδιαίτερα από ανθρώπους που βρίσκονται μακρυά από κομματικές αποχρώσεις. Ιδιαίτερα αξίζει να σημειωθεί η δέσμευση του υποψηφίου δημάρχου στους εργαζόμενους του Δήμου Ταύρου ότι "κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του!" Στο Ταύρο ο Βασίλης Σπανάκης επίσης επισκέφτηκε το Ίδρυμα Αλθέα και εξέφρασε την δέσμευσή του ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε δράση με κοινωνικό χαρακτήρα.
Στο Μοσχάτο ο Βασίλης Σπανάκης μίλησε με τους εργαζόμενους στη καθαριότητα ζητώντας τις προτάσεις τους για ένα σύγχρονο και ασφαλή μηχανισμό καθαριότητας στο νέο δήμο.
Τέλος στην επισκεψή του στον Αίολο Ταύρο ο υποψήφιος δήμαρχος  επανέλλαβε για άλλη μια φορά τις εξαγγελίες για τον μαζικό αθλητισμό στο νέο δήμο λέγοντας ότι θα εισηγηθεί ο δήμος να καλύψει τα κόστη των γυμναστών και να ληφθεί η απόφαση να μην καταβάλλονται συνδρομές για την συμμετοχή των αθλουμένων στα προγράμματα του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...