Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Άρθρο του Κώστα Πηνιώτη στην Ελεύθερη Ζώνη

ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
 
Ο Νέος Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου χρειάζεται μια νέα αρχή. Ένα νέο όραμα με καινοτόμες ιδέες.
Πρέπει να βγει από το λήθαργο με νέα διοίκηση,  ανοικτή στις σύγχρονες προκλήσεις, με ευρωπαϊκό όραμα, με πρόγραμμα, ιδέες, στόχους και προοπτική.Πιστεύω σε έναν αποτελεσματικό Δήμο που δίνει άμεσες και πρακτικές λύσεις. Σε  ένα Δήμο που τρέχει με τους ρυθμούς της σύγχρονης κοινωνίας.Πρέπει να ανανεώσουμε την σχέση εμπιστοσύνης με τους Δημότες. Όλοι πρέπει να είναι παρόντες να πάρουν θέση, να μπορούν να μιλήσουν για όλους και για όλα.  Ανοικτά και καθαρά με αγάπη και πάθος με τόλμη και αποφασιστικότητα.
Οι συμπολίτες μας έχουν δικαίωμα συμμετοχής!
Οφείλουμε ως κοινωνία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεπεράσουμε ότι μας χωρίζει. Ας γίνουμε όλοι μαχητές σε ότι αφορά της ζωή μας, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που έχτισα με τους συμπολίτες μου μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα για να φανώ αντάξιος της εντολής που μου έδωσαν και χρήσιμος στην πόλη μας. Με όλες μου τις δυνάμεις στήριξα την Δημοτική μας Παράταξη μακριά από τοπικά συμφέροντα και προσωπικές στρατηγικές. 
Πορεύτηκα  πάντα με εντιμότητα, διαφάνεια, συνέπεια και εργατικότητα. Με σεβασμό στην εξυπηρέτηση του πολίτη και με διαρκή αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητάς του. Δύναμή μου θα είστε εσείς και η αγάπη μας για το Μοσχάτο και τον Ταύρο την Νέα μας πόλη.


http://www.elzoni.gr/html/ent/775/ent.2775.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...