Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ανοίγει ξανά το θέμα της παραλίας

"Ξαναμοιράζεται η παραλιακή ζώνη" τιτλοφορείται το άρθρο, που φιλοξενέι σήμερα η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Στο άρθρο αυτό αναφέρονται τα σχέδια της κυβέρνησης για το μέλλον του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Όπως αναφέρεται στο άρθρο έντονο είναι το ενδιαφέρον για την αναξιοποίητη παραλία του Μοσχάτου:

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ευρύτερη περιοχή του Φαληρικού Δέλτα, που εκτίνεται από τις εκβολές του Κηφισού στο Μοσχάτο ώς τα όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου....

....* ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ. Αφορά την μπαζωμένη επί χούντας επιφάνεια των 250 στρεμμάτων που προβλέπεται να γίνει υψηλό πράσινο με ένα μικρό αναψυκτήριο και ανοικτές εγκαταστάσεις για άθληση, όπως προβλέπει το διάταγμα του 2003.


Τα τελευταία χρόνια είχε βραχυκυκλωθεί το θέμα ανάμεσα στο Δήμο Μοσχάτου και τη διοίκηση των «Ολυμπιακών Ακινήτων»....

'Οπως βλέπετε βρισκόμαστε προ μεγάλων εξελίξεων για το μέλλον μας και για την ποιότητα ζωής μας. Θα πρέπει λοιπόν εδώ στο Μοσχάτο να βγούμε επιτέλους από την εσωστρέφεια και να πάρουμε θέση, να διεκδικήσουμε αυτό, που πραγματικά θέλουμε για την παραλία μας. Να προβάλλουμε τις ανάγκες μας και να τις επιβάλλουμε, αλλιώς θα μας σερβίρουν και πάλι ένα σχέδιο με λύματα, όπως το προηγούμενο.


Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=209385

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...