Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Σπανάκης: «Η αλλαγή ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου»


Χθες πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Χωρίς να έχει την τόλμη να εμφανιστεί μόνος του, πλαισίωσε και μονοπώλησε τη διαδικασία ο κ. Παπαντώνης, δείχνοντας ποιος θα είναι ο πραγματικός δήμαρχος και για την επόμενη τετραετία.


Οι ύβρεις του κ. Ευθυμίου εναντίον της παράταξής μας φανερώνουν τον πανικό που τους έχει κυριεύσει από τα πρώτα μηνύματα ήττας που δέχονται.
Τα πολιτικά επιχειρήματα που παρουσίασε είναι αίολα και αναιρούνται στην πράξη. Ο Βασίλης Σπανάκης δε φόρεσε ποτέ κανένα κυβερνητικό κοστούμι αλλά κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΗΣΑΠ φορούσε μόνο τη φανέλα του Μοσχάτου προσπαθώντας να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου μας. Θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία νέου σταθμού στους Ταξιάρχες έπεισε όσους δεν έβλεπαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση. Δεν μπόρεσε να πείσει όμως τον κ. Παπαντώνη, που για την άρνησή του και τον κοντόφθαλμο υπολογισμό του μικρο-πολιτικού κόστους είναι υπόλογος στους Μοσχατιώτες. Η γενικότερη φτώχεια των πολιτικών επιχειρημάτων της παράταξης του κ. Ευθυμίου φαίνεται και από την άρνησή του να απαντήσει, έστω για λόγους ευγένειας, στην πρόταση που απευθύναμε για πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου.
Στην ομιλία του χθες υποσχέθηκε όμως και όλα αυτά που δεν μπόρεσε να κάνει τα τελευταία χρόνια ο κ. Παπαντώνης. Πάλι μετά από τόσα χρόνια ακούμε για την αξιοποίηση της παραλίας, που και φέτος το καλοκαίρι νιώσαμε σαν τους φτωχούς συγγενείς των νοτίων προαστίων, χωρίς να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις παραλίες. Μας μίλησε για την εγκληματικότητα, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι γυναίκες μας, τα παιδιά μας και οι γονείς μας φοβούνται να κυκλοφορήσουν τις βραδινές ώρες. Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε το κυκλοφοριακό, αλλά στην καθημερινότητά μας χάνουμε πολύτιμο χρόνο για τις μετακινήσεις μας. Για άλλη μια φορά διαπιστώσεις χωρίς αντίκρισμα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
Η παράταξή μας έχει τις λύσεις. Σε αυτές τις εκλογές αφήνουμε πίσω το παρελθόν. Τολμάμε την αλλαγή.


Γυρίζουμε σελίδα.

Αλλάζουμε κατεύθυνση.

Το νικηφόρο μήνυμά μας απλώνεται σε κάθε γειτονιά του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Ενωμένοι αλλάζουμε, ενωμένοι κερδίζουμε.

2 σχόλια:

a s t r o b o y είπε...

Προβληματισμός στον κ. Σπανάκη... Τρείς και ο κούκος (συμπεριλαμβανομένων και των κατασκόπων).

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς!
Οπότε μην περιμένετε να δικαιωθείτε..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...