Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ζούμε Μοσχάτο: Νέα Σεζόν!

Έχοντας υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα στο ένδοξο όπλο του Πυροβολικού στη νήσο Ρόδο τους τελευταίους 8 μήνες και ευρισκόμενος πλέον στα ΛΕΛΕ μου, όπως συνηθίζουν να λένε μεταξύ τους οι στρατεύσιμοι, επέστρεψα πίσω στο σπίτι μου. Τυπικά μπορεί να μην έχω απολυθεί ακόμα αφού βρίσκομαι σε άδεια "απολύσεως" αλλά εδώ και λίγες μέρες προσπαθώ να εγκλιματιστώ στη πολιτική ζωή και στη καθημερινότητα της πόλης. Το Μοσχάτο είναι πράγματι λίγο διαφορετικό απ' ότι το άφησα. Σε κάποιες περιπτώσεις άλλαξε προς το καλύτερο, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που τα πράγματα έμειναν στάσιμα ή χειροτέρεψαν. Στα θετικά πολύ σύντομα και τυχαία θα αναφέρω την ευχάριστη παρουσία πολλών νέων καταστημάτων στη πόλη μας και ιδιαίτερα τη ζωντάνια της πλατείας Μεταμόρφωσης, τους πορτοκαλί φωτεινούς σηματοδότες σε επικίνδυνες διασταυρώσεις αλλά και τη μεταφορά της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου σε ιδιόκτητο χώρο, με ότι αυτό συνεπάγεται θετικά για τη τσέπη του δημότη. 
Η επιστροφή λοιπόν στη καθημερινότητα θα σηματοδοτήσει και την επανεργοποίηση του Ζούμε Μοσχάτο το οποίο είχε "παγώσει" τους τελευταίους μήνες παρά τις φιλότιμες προσπάθειες φίλων. 
Και επειδή η πολύμηνη αποχή από τα διαδικτυακά δρώμενα έδωσε την ευκαιρία για σκέψη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε στα ίδια βήματα που ακολουθήσαμε μέχρι σήμερα εδώ στο Ζούμε Μοσχάτο, αλλά πιθανόν ακολουθόντας τις απαιτήσεις και τις τάσεις της εποχής να δοκιμάσουμε νέους δρόμους, μπορεί καλύτερους για τον αναγνώστη, προς το παρόν συνεχίζουμε με θέματα ποικίλης ύλης σχετικά πάντα με τη ζωή στη πόλη μας αλλά και με δόσεις κριτικής σκέψης και άποψης όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο μέσα από προσωπικά άρθρα και αφιερώματα.
Στις αναρτήσεις που θα ερθουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...