Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ημερίδα ενημέρωσης για το ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ στο Μοσχάτο

Ημερίδα με θέμα «Δράσεις κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου» πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 10.30π.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (Ομήρου-Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού).
Η ανοιχτή για το κοινό συνάντηση αφορά στην ενημέρωση ανέργων για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στο τοπικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα «Φροντίζω» που υλοποιείται στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.
Στη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει παρουσίαση της δράσης των ομάδων στόχου και των προοπτικών που ανοίγονται μέσα από το πρόγραμμα. Όσοι υποψήφιοι ωφελούμενοι παρευρεθούν στην ημερίδα πέραν της ενημέρωσης που θα λάβουν για όλο το πλαίσιο της δράσης, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν και τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα προκειμένου συμπληρώνοντάς τις να διεκδικήσουν την ένταξή τους σε αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο απευθύνεται αποκλειστικά σε δημότες ή μόνιμους κατοίκους του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
Όσοι επιθυμούν να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Εqual Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών». Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211.7051841).

Πηγή: MoschatoTavros.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...