Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Σπανάκη-Στυλιανίδη για την υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών στο Μοσχάτο

Η Δημοτική Παράταξη "Ενωμένοι Πολίτες" συμμετέχει στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται στην Κομοτηνή την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου με τον επικεφαλής της Βασίλη 
Σπανάκη.
Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος απαρτίζεται από όλους τους Δημάρχους της χώρας και από 170 περίπου Δημοτικούς Συμβούλους.
Ο Βασίλης Σπανάκης όπως και στη Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Αττικής έτσι και στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ θα θέσει τα καίρια προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας, όπως την απομνάκρυνση τμημάτων της ΔΟΥ Μοσχάτου, την μετακίνηση του ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα, τον κίνδυνο της μετακίνησης των Υπηρεσιών του ΙΚΑ καθώς και την άμεση ανάγκη επαναφοράς του αστυνομικού τμήματος στο κέντρο του Μοσχάτου.
Ο επικεφαλής της παράταξης μας ήδη έχει θέσει τα ζήτήματα της απομάκρυνσης των υπηρεσιών αυτών από την πόλη μας καθώς και και του άμεσου κινδύνου υποβάθμισης της παροχής των υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής μας στον αρμόδιο Συντονιστή του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό κ. Στυλιανίδη σήμερα σε συνάντηση τους στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...