Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση Σπανάκη από το βήμα της ΚΕΔΕ για την απομάκρυνση των δημόσιων υπηρεσιών από το Μοσχάτο-Ταύρο


Σήμερα στη Κομοτηνή από το βήμα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  Ενωμένοι Πολίτες και υπ. δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης, αναφέρθηκε ενώπιον όλων των Δημάρχων για το κίνδυνο αποψίλωσης των δημόσιων υπηρεσιών από τη πόλη του Μοσχάτου και του Ταύρου. 
Παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές που χαρακτηρίζουν τους αυτοδιοικητικούς της πόλης μας, στη σημερινή του ομιλία ο Βασίλης Σπανάκης, μίλησε ως η φωνή ολόκληρης της πόλης, που αγωνιά για το αύριο, που φαίνεται να τη βρίσκει υποβαθμισμένη χωρίς σύνδεση στο κεντρικό κρατικό ιστό, χωρίς κοινωνικές υπηρεσίες και χωρίς υπηρεσίες υγείας.  



Κομοτηνή 28/1/2012

Βασίλης Σπανάκης :
«Συνέδριο ΚΕΔΕ:Παρουσία όλων των Δημάρχων της χώρας τοθέμα της απομάκρυνσης των υπηρεσιών από Μοσχάτο-Ταύρο»
Οεπικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου μίλησε σήμερα στο Συνέδριοτης ΚΕΔΕ στην Κομοτηνή και έθιξε την απαράδεκτη απομάκρυνση της ραχοκοκαλιάςτης Δημόσιας Διοίκησης από το Μοσχάτο και τον Ταύρο παρουσία των Δημάρχων όληςτης χώρας και του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Καλλιθέας κ. Ασκούνη.
Χαρακτήρισετο συνέδριο ως συνέδριο προβληματισμού και διάσωσης της τοπικής αυτοδιοίκησηςλόγω των σημαντικών περικοπών που έχει ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2012.
Ο κ.Σπανάκης μίλησε για τον κοινωνικό ρόλο της αυτοδιοίκησης, για οικονομικάθέματα, για το ΕΣΠΑ, για θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής και αναφέρθηκε στηνμη εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στην πράξη και τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουναπό εδώ και πέρα για την εξυγίανση των Δήμων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...