Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Nέων


Στο βήμα ο πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Μοσχάτου Α. Σιώκας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Νέων μας, με θέμα: «Πόσο ακόμα θα αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς...;».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.
"Η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου καταδεικνύει περίτρανα τη θέληση των νέων ανθρώπων για την προώθηση του κυρίαρχου αιτήματος της εποχής μας, να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα της χώρας.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη για ριζική ανανέωση, με όρους πολιτικούς, με όρους αξιολόγησης και αξιοκρατίας, καθώς και στην αλλαγή πολιτικής και κατεύθυνσης της χώρας.
Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως μόνο εάν γίνουν πράξη οι ριζικές αλλαγές και οι τομές που απαιτούνται θα μπορέσει να μετατραπεί η δικαιολογημένη αποστροφή των νέων για αυτά που συμβαίνουν, σε κινητήριο δύναμη για την ανατροπή αυτού του σκηνικού.
Η χθεσινή συμμετοχή και οι τοποθετήσεις όλων των ομιλητών μας δίνουν τη δύναμη, να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να ανοίξουμε το διάλογο στη γενιά μας και μέσα από τις επόμενες εκδηλώσεις να ακουστούν διαφορετικές απόψεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν τη σύνθεση που απαιτεί η εποχή για να οριστεί επιτέλους μια συγκεκριμένη πρόταση για το παρόν και το μέλλον της γενιάς μας, για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας."

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...