Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν: Απαλλαγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού;

Την ώρα που χιλιάδες απλοί πολίτες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς ρεύμα, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου συζητά να απαλλάξει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού από τα ανταποδοτικά τέλη καθαρισμού και φωτισμού! 
Δηλαδή με ποια λογική ένα ιδιωτικό ίδρυμα, που χορηγείται από τις μεγαλύτερες και πιο εύρωστες οικονομικά ελληνικές εταιρίες αλλά και από πλήθος δωρεών από πολλούς εύπορους και μη ιδιώτες, έχει ανάγκη απαλλαγής από τα ανταποδοτικά τέλη καθαρισμού και φωτισμού; 

Ποιος αθεόφοβος έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο;
Μήπως δεν μαζεύουν τα σκουπίδια του Ιδρύματος οι δημοτικοί υπάλληλοι του Μοσχάτου-Ταύρου, ή μήπως φωτίζει τους γύρω δρόμους με δικά του έξοδα; 
Αυτά και άλλα πολλά σε δημοτικά συμβούλια όπου συμμετέχουν άτομα κατώτερα των περιστάσεων.


Δείτε το πρακτικό με τα θέματα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου:



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπανικολάου θα ήθελα να σας ρωτήσω, είσατε στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου; εαν δεν είσαστε πρώτα να πληφορηθείτε για την απόφαση και τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων και μετά αναρτήστε την λάσπη σας.35 άνθρωποι είπαν ότι πρέπει να πληρωσει το ίδρυμα ΕΣΥ ΕΊΧΕΣ ΜΌΝΟ ΛΆΣΠΗ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΆΚΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΟΥ; εκτός και αν εξυπηρετείς άλλα συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο βρε παπανικολάου πάλι αδιάβαστος είσαι. Ανοιξε τα μάτια σου και δες τι απόφαση πήρε το συμβούλιο και μετα γράψε τς παπαριέ σου.

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Την ώρα που γράφεται αυτή η ανάρτηση το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ακόμα σε εξέλιξη, οπότε δεν χρειαζονται επιπλέον εξηγήσεις.
Τέλος η κριτική στην εξουσία πρέπει να είναι πάντα αποδεκτή πόσο μάλλον όταν είναι επώνυμη.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε σας πειραξε ο Παπανικολαου επειδη ειπε πεντε πραγματα αυτονοητα; Εσεις τι συμφεροντα εξυπηρετειτε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΗΛΑΚΟ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΩΠΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ-ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ.....ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...